Zece obiceiuri cu care poti ucide dragostea

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 18:07
4726 citiri
Zece obiceiuri cu care poti ucide dragostea

Barbatii pot fi incantati de infatisarea femeii, de inteligenta si seductia ei, dar exista si obiceiuri devastatoare care otravesc dragostea pana acolo unde nu mai conteaza nici infatisarea, nici gandirea si nici seductia.

Merita comentate cateva asemenea obiceiuri, al caror top a fost postat pe portalul Missus.ru:

1. Virtuti imaginare

Unele femei simt o placere diabolica in a-i induce partenerului idei de genul: "tu esti un monstru, iar eu sunt o sfanta". La inceput, barbatul se complace in asemenea joc.

Femeia jubileaza, observand ca stratagema a prins, dar, daca o repeta, pana devine obsesiva, pierde ireparabil. Tratat in permanenta ca un monstru, barbatul se indeparteaza chiar si de un inger.

2. Criticarea altor femei

Partenera ii sugereaza barbatului la tot pasul: "nu se compara asta cu mine!". Ce nu se compara? Tabloul complet format din detalii de genul pantoful, rochia, coafura, margelele, nasul, urechile, coapsa, pieptul - totul este defectuos la "cealalta", iar prin contrast, "la mine" este perfect.

La asemenea insistenta, exista riscul major ca barbatul sa constate ca margelele se potriversc perfect cu coafura, poseta cu pantofii, nasul este delicios, coapsa apetisanta, pieptul incitant.

Este calea cea mai sigura pentru a atrage atentia barbatului la ce poate nici nu se gandea: ca mai sunt si altele pe lume.

3. Gelozia

In primul moment, gelozia maguleste. La a doua repriza, deranjeaza. In fata geloziei repetate, barbatul devine si el gelos pe te miri ce sau nu mai suporta si rabufneste.

Cu cat rabufneste el mai tare, cu atat devii tu mai geloasa. Cu cat devii mai geloasa, cu atat rabufneste mai tare. Ati intrat amandoi intr-un cerc vicios.

4. Indecizia patologica

Este placut pentru barbat cand femeia ii cere sfatul, dar atunci cand devine sacaitoare, tot intreband din trei in trei minute daca mancarea nu-i prea sarata, prajitura prea dulce, rochia prea sifonata, atunci lipsa unui subiect de conversatie devine evidenta.

5. Obsesia trecutului

Intrebarile se refera, de cele mai multe ori, la partenera anterioara: "te iubea cu adevarat?", "dar tu pe ea?", "mai mult decat pe mine?", "va sarutati des?", "mai mult decat noi?", "se ghemuia langa tine?", "dar tu langa ea?".

Nu exista barbat caruia sa-i placa asemenea intrebari. Culmea e ca nu exista nici femeie care sa doreasca vreun raspuns la ele. Ramane o enigma de ce le pune.

6. Invadarea spatiului personal

Este o adevarata prapastie intre a te sti in intimidate si a te simti cotrobait in buzunare, verificat la SMS-uri sau torturat cu intrebarea "cine a fost la telefon?", urmata de cealalta tortura: "dar ce a vrut de la tine?", eventual, completata si cu "asta putea sa ma intrebe si pe mine!".

7. Excesul de afectiune

Excesul de afectiune se exprima, de obicei, prin lacrimi. Exista lacrimi de fericire, de bucurie, de necaz, de deznadejde sau chiar lacrimi de crocodil. Oricum le-ai lua, tot lacrimi sunt.

La prima lacrima, mangaierea partenerului este ca o adiere, la a doua este ca un vant de seara, dar afectiunea zilnica manifestata numai in izbucniri de plans duce la disperare, cu rare exceptii.

Am zis cu rare exceptii, cu gandul la Napoleon Bonaparte, care se lasa induplecat de lacrimile primei sale sotii, Josephine, chiar si cand il insela. Oricum, Napoleon era o exceptie, iar exceptia confirma regula - dupa o expresie chiar frantuzeasca.

8. Excesul de shopping

Niciun barbat n-ar refuza sa iasa cu sotia la cumparaturi, dar femeia ar dovedi lipsa de tact daca si-ar purta partenerul prin magazine, ca sa priveasca posetele, pantofii, bluzele si fustele, in timp ce gandul lui este la meciul de la TV.

9. Limbutia

Daca te-ai intalnit cu colegele de facultate, ar fi o greseala fatala sa trancanesti, povestind cu lux de amanunte partenerului cum le chema pe cele cu care te-ai intalnit (el nici nu le cunoaste), ce si-au amintit unele, ce au uitat altele, care colega a divortat, care n-are copii, care nu ramane insarcinata, care a ramas inca nemaritata, care din ele pune hrean in muraturi si care are un sot atat de pliciticos incat adoarme tcmai atunci cand ea ii povesteste despre ceva interesant.

10. Santajul sexual

Este arma suprema a femeii care nu vrea sa-si piarda partenerul, facandu-l sa inteleaga ca, la o adica, ar astepta-o dupa colt un altul, pe care ea, bineinteles, nici nu se gandeste sa-l accepte.

Ea nu-si da seama ca asta este si arma barbatului, care si-ar putea aduce aminte brusc ca si pe el l-ar putea astepta dupa colt alta, pe care ar putea-o accepta, eventual, ca alternativa.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#obiceiuri nocive dragoste, #pastrare relatie, #sfaturi relatii , #barbati
Comentarii
Poza Mos bazil
Mos bazil
rank 5
Nu-i chiar asa Victore . La inceput e lapte si miere .Dupa ce ai semnat hartia ...