6 bijuterii care te fac sa arati ca o vedeta

Miercuri, 30 August 2017, ora 09:05
6089 citiri
6 bijuterii care te fac sa arati ca o vedeta

In rubricile mondene sau prin revistele glossy, vedem de multe ori informatii care fac referire la actori sau cantareti cu voci mai mult sau mai putin spectaculoase.

Nu intotdeauna sunt in prim plan carierele lor. Suntem "nevoiti" sa aflam cum se imbraca, cati bani dau pe haine si ce bijuterii poarta. Vorbim de sume de bani care, chiar pentru vedetele din Romania, sunt destul de greu de digerat.

Insa acest gen de informatii ne face sa dorim si noi sa traim macar o parte din viata unei vedete. Pana sa ajungem sa incasam onorariile Juliei Roberts sau sa jucam intr-un film cu Catherine Zeta Jones, ne vom multumi sa admiram ce haine si ce bijuterii din aur poarta vedetele de pe la noi sau de peste... gardul Hollywood-ului.

Invidia nu este cel mai frumos sentiment si, daca puteti evita acest lucru, faceti-o. Bun.

Am stabilit ca vedetele sunt si ele niste oameni normali dar care castiga sume mari, meritate si muncite. Poate ca, in viata asta, cei mai multi dintre noi nu vom ajunge nici la 1% din ceea ce este azi un George Clooney sau un Nicholas Cage dar... ce importanta are?

Actorii si cantaretii, barbatii din industria show-bizz-ului nu sunt chiar asa de vizibili cand vine vorba de a le analiza bijuteriile. La partea feminina, o pereche de cercei cu care se afiseaza Jennifer Lawrence sau Scarlett Johansson, de exemplu, poate crea o controversa ce poate ajunge, ea insasi, subiect de film.

Nu e asa usor sa intelegi lumea asta a lor dar e, relativ usor, sa ajungi sa porti bijuterii ca ale vedetelor, fara sa fii nevoita sa iti vinzi casa. Exact pe sistemul "cine cauta, gaseste" n-ar fi rau sa te apuci sa faci "un research" online: idei, modele, manufacturi in care sa ai incredere. Daca ai o imagine clara asupra ceea ce vrei, e simplu. Si daca nu ai, tot simplu e fiindca poti apela la un consultant care sa-ti dea un sfat potrivit si util.

Poti sa te inspiri de la o vedeta si iti poti pune si propria amprenta asupra unei bijuterii. Se cheama design personalizat. L-am intrebat pe Lucian Constantinescu de la Diamante.ro cum sta treaba cu acest tip de design:

"Genul acesta de comenzi este pe placul nostru. Este mereu o provocare sa creezi un inel de logodna sau o pereche de verighete din aur, intr-o munca de echipa: client, designer si... vedeta care este sursa inspiratiei, daca ni se cere si asa ceva.

In general, bijuteriile cu design persnalizat sunt mai complexe (montura, numar de diamante, aliaje speciale) si mai valoroase (carataj mare). De foarte multe ori avem la dispozitie ori o poza, ori o schita care devine sursa unei creatii spectaculoase. Daca este o bijuterie de familie care trebuie reprodusa, atunci clientul vine cu originalul si incepem lucrul. Cam acestea sunt procedurile."

Deosebirea fata de bijuteriile de serie apare la pret. Este absolut firesc ca un design persnalizat sa fie ceva mai scump decat o bijuterie dintr-o colectie. Insa investitia merita facuta fiindca sentimentul de a purta o bijuterie inspirata de o vedeta pe care o admiri, nu se poate compara cu nimic altceva.

Puterea de a fascina a acelei vedete ti se transfera, intr-o anumita masura si tie, celei ce porti bijuteria. Incearca!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#bijuterii diamante personalizare , #bijuterii