Este momentul pentru un DA?

Advertorial
Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 10:15
17334 citiri
Este momentul pentru un DA?

In mod traditional, perioada unor sarbatori, fie ele de iarna sau nu, te face sa tragi cumva o linie, sa faci un bilant si sa mergi mai departe. Analizezi, argumentezi si decizi. Plusuri, minusuri, corecturi si... viata e frumoasa, nu?

El poate sa-i ofere acum un inel de logodna, ca o promisiune a unei relatii de durata sau, amandoi, pot sa aleaga o pereche de verighete care sa duca relatia la un alt nivel.

Momentul ales pentru acest gest este o chestiune absolut discutabila. Tine de un anume background familial (ce ai vazut sau ai auzit ca au facut ai tai), de inspiratie sau de... comportamentul general.

Si, apropo de acest ultim aspect, ceea ce s-a impamantenit in mai toate culturile care activeaza acum pe mica noastra planeta, este ca, spre exemplu, Craciunul, Anul Nou sau Valentine's Day sunt foarte bune prilejuri pentru astfel de gesturi memorabile.

Pana la urma, fiecare face ceea ce simte si este cel mai bine asa. Insa momentul punctual in care el ii ofera ei un inel sau in care isi aleg, impreuna, perechea de verighete, este precedat de aventura cautarii bijuteriei potrivite.

"Barbatul cauta, de cele mai multe ori, singur, inelul de logodna. Daca are noroc, o buna prietena a viitoarei logodnice il poate insoti, insa, neaparat trebuie sa fie o persoana care stie sa taca... inteligent. Dupa 25 de ani, stim destul de bine toate aceste aspecte si consultantii nostri pot face fata oricarui scenariu. Atat la call-center cat si in magazinele fizice, clientul primeste un suport complet pentru ca decizia lui finala sa fie una informata", afirma Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro/FIRESC.

Probabil ca altfel stau lucrurile cand vine vorba de cuplurile cu o oarecare vechime in relatie, ca logodnici. Oamenii se cunosc mult mai bine, stiu ce asteptari sa aiba unii de la altii iar momentul este unul asteptat.

"Astazi, planificarea unei casatorii este un adevarat proces de productie si vorbim, uneori si de 2 ani in avans: rezervari de locatie, formatie, fotografi, cameramani, periplu prin tot felul de targuri de profil si, evident, verighetele. Alegerea aceasta se face impreuna. Este o bijuterie care trebuie sa-i reprezinte pe amandoi, ca relatie si, de aceea, alegerea nu trebuie facuta pe graba. Recomand o vizita pe Diamante.ro apoi intr-un magazin fizic FIRESC. Daca nu se poate, atunci discutiile telefonice trebuie sa fie foarte aplicate, schimburile de e-mailuri sa contina detalii esentiale si totul va fi de la foarte bine in sus", adauga Marian Constantinescu.

Ca o concluzie, momentul pentru DA este bines a il alegeti dupa sentimental interior pe care il aveti si mai putin dup ace spune societatea ca ar trebui sa faceti. Fiindca logodnica sau viitoarea sotie este cea care va va fi mai aproape.

Societatea traieste dupa un alt ritm bazat mai mult pe ceea ce se poarta acum, pe trend-uri si influente de moment. Si nu vreti ca viata voastra sa depinda de aceste lucuri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#inel logodna, #verighete aur diamante , #bijuterii