Firesc.com continua povestea bijuteriilor cu diamante

Advertorial
Luni, 31 Decembrie 2018, ora 09:00
17552 citiri
Firesc.com continua povestea bijuteriilor cu diamante

Brandul romanesc de bijuterii cu diamante FIRESC a facut cateva schimbari interesante, la peste 25 de ani de la lansare. Cunoscut printre cumparatorii de piese lucrate in aur de 18 kt care apreciaza atat designul cat si calitatea inalta a bijuteriilor, FIRESC a renuntat recent la ortografierea numelui cu litera Q si a ales C-ul ca o marca a calitatii produsa in Romania, pentru romani dar nu numai.

"Am gandit destul de mult pana sa facem aceasta miscare. Nu spun ca e vorba neaparat de curaj ci spun ca atunci cand cresti 25 de ani un brand, nicio decizie nu este chiar atat de simpla", spune Marian Constantinescu, CEO FIRESC/Diamante.ro.

Dincolo de aceasta schimbare pe care am inceput sa o vedem, ori prin intermediul anumitor materiale de promovare, ori pe site, brandul FIRESC a mai initiat un "pas" cu destul de mare impact: iesirea pe .com, cu, practic, un fel de showroom unde putem gasi inele de logodna, verighete sau alte accesorii pretioase. Am spus showroom pentru ca o data ce ati ales o bijuterie, printr-un click veti ajunge in magazinul online care oferta in exclusivitate piesele brandului FIRESC si anume diamante.ro.

"Iesirea pe .com este o idee destul de veche asupra careia am tot reflectat. Desigur, intentia noastra este sa trecem granitele Romaniei si o vom face. Pe de alta parte acest .com ne ajuta si in Romania sa ne consolidam pozitia, sa aratam si sa explicam cine suntem si ce facem.

Poate sa para paradoxal, cumva, ca la 25 de ani de la lansare spun treaba asta dar nu este. Generatiile se schimba iar comunicarea noastra trebuie sa fie si este continua. Faptul ca vindem bijuterii atat in Romania cat si afara nu vreau sa ramana doar un motiv de mandrie secret. Suntem buni in ce facem si aprecierea ori entuziasmul clientilor este exact acea forta care ne face sa mergem inainte", spune Marian Constantinescu.

Asadar, am putea glumi putin spunand ca FIRESC va fi unul dintre primele cuvinte romanesti pe care strainii il vor pronunta. Pentru ca vorbim de sentimente valoroase si de bijuterii spectaculoase care sunt, in sine, ca niste povesti nespuse pentru care nu ai nevoie de anumita limba de circulatie internationala.

Un inel de logodna sau o pereche de verighete pot lasa fara cuvinte orice om, indiferent in colt al lumii s-ar afla. Firesc, nu?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Firesc diamante, #inele logodna, #verighete diamant , #bijuterii