Avantajele utilizarii unui mixer cu bol in bucatarie

Advertorial
Marti, 22 Ianuarie 2019, ora 15:50
24831 citiri
Avantajele utilizarii unui mixer cu bol in bucatarie
Foto: biovita.ro

Indiferent daca visati sa deveniti bucatari renumiti sau doar pentru familia voastra, chiar si ocazional, un mixer cu bol din inox va face viata mai usoara. Desi aceste aparate necesita un spatiu dedicat pe blatul de lucru, mixerele cu bol sunt eficiente si utile pentru persoanele care gatesc in mod frecvent acasa.

In comparatie cu vechile mixere manuale, mixerele cu bol sunt mai usor de utilizat si sunt versatile. Daca va place sa gatiti, in special produse de patiserie, un astfel de dispozitiv, va deveni cel mai bun ajutor in bucatarie.

Pentru cei care se intreaba daca achizitia unui mixer cu bol din inox reprezinta o investitie inteleapta, vom analiza in cele ce urmeaza cateva aspecte care sa va ajute sa, cunoasteti principalele beneficii ale utilizarii acestor produse.

Unul dintre principalele avantaje ale unui mixer cu bol este reprezentat de faptul ca acestea permit pregatirea diverselor ingrediente, fara efort manual. Acum puteti amesteca si omogeniza chiar si cele mai dense compozitii simplu si rapid.

Carligul pentru aluat, cu care este echipat un mixer modern, permite framantarea aluatului, fara efort. Astfel, puteti gati deserturi delicioase, iar mixerul va face aproape toata treaba dificila.

Versatilitate

Multe persoane considera faptul ca un mixer cu bol poate fi utilizat doar pentru pregatirea aluaturilor pentru prajituri, fiind astfel un produs cu utilizare ocazionala. In realitate insa, puteti face mult mai multe operatiuni cu el.

Cu ajutorul mixerului puteti pregati aluatul pentru pizza, compozitia pentru clatite, piureul de cartofi, compozitia pentru chiftele, guacamole, glazura, spuma dar si alte creme.

Sursa foto: https://www.biovita.ro/mixere/mixer-cu-bol-biovita-1300w.html

Putere si control sporit

Atunci cand utilizati un mixer cu bol din inox, precum modelul Biovita MB-1300PRO, veti beneficia de un motor puternic de 1300W, 6 viteze si o capacitate sporita a bolului din inox, de 5.5 litri. Astfel, veti avea certitudinea amestecarii perfecte a diverselor aluaturi, chiar si a celor mai dense.

Acessoriile teflonate ale acestui produs, respectiv telul, carligul pentru framantare si paleta cu lamele din silicon sunt sigure din punct de vedere alimentar, in comparatie cu alte mixere care au paletele din aluminiu. Cele 4 accesorii asigura o gama variata de operatii pe care le puteti face cu el.

Eficienta si fiabilitate

Un avantaj esential, in cazul mixerului cu bol Biovita MB-1300PRO, este reprezentat de puterea si performanta pe care va puteti baza, atunci cand il utilizati, in bucatarie. Construit pe traditia unei calitati durabile, constructia sa este robusta si rezistenta in timp.

Pentru pregatirea diverselor retete precum aluaturi, frisca, spuma sau creme, mixerul cu bol din inox, reprezinta o solutie eleganta si eficienta pentru orice bucatarie.

Pregatirea ingredientelor fara efort

Fie ca este vorba de amestecare, omogenizare, framantare sau alta operatiune, un mixer cu bol din inox, asigura prelucrarea alimentelor fara efort.

Biovita MB-1300PRO este mai puternic decat majoritatea mixerelor de pe piata, permitand omogenizarea cu usurinta chiar si a preparatelor care au la baza ingrediente mai tari.

Cele 6 trepte de viteza va permit sa pregatiti compozitia preferata pentru fursecuri, aluatul pentru paine sau creme.

Acestea au fost principalele avantaje ale utilizarii unui mixer cu bol. Acest aparat simplifica viata tuturor gospodinelor, care pot de acum salva timp pretios, si sa reduca semnificativ efortul manual pentru preparatele preferate ale familiei.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#mixer bucatarie, #mixer inox , #bucatarie