Click... click... click... si oala cu ciorba ajunge acasa! Interviu

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 09:53
3139 citiri
Click... click... click... si oala cu ciorba ajunge acasa! Interviu

Conceptul de mancare gatita la oala se bucura de un real succes in randul familiilor bucurestene. Timpul redus, grijile de zi cu zi precum si bunatatile delicioase fac ca firme precum OalaCuBunatati sa prospere in aceasta perioada.

Clientii doresc sa se bucure de mai mult timp alaturi de cei dragi si sa petreaca cat mai putin timp in bucatarie, dar si sa se bucure de o masa copioasa gatita dupa preferintele fiecaruia. Bunatatile sunt livrate in recipiente de unica folosinta, cu sigiliu, de pana la 3kg si sunt gatite exclusiv la comanda.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Lacramioara Stelea ne explica ce inseamna sa fii General Manager intr-o companie unde mirosul irezistibil de sarmalute face parte din munca zilnica.

Care este principalul motiv pentru care acest concept se bucura de popularitate?

Mancarea este gatita exclusiv la comanda, pe gustul fiecaruia, cu cateva ore inainte de livrare. Ingredientele proaspete, retetele autentice precum si lipsa adaosului de aditivi sau conservanti sunt principalele avantaje de care se bucura clientii nostri.

Cum decurge o zi de vineri, de exemplu?

Ziua de vineri este una din cele mai intense zile ale saptamanii. Bucatarii sosesc la 4:30 dimineata cand incepe adevarata aventura. Agentii de livrari sunt putin mai favorizati din acest punct de vedere, dar reusesc sa recupereze pana la orele 22:00, rezistand cu brio traficului din Bucuresti. Departamentul de relatii cu clientii preia comenzile si le programeaza inca de la primele ore ale diminetii avand un flux mare inca din ziua anterioara. Totul functioneaza ca o echipa bine unita si cu dorinta permanenta de a face mai mult.

Am observat implicarea deosebita a tuturor angajatilor. Cum reusiti sa ii mentineti motivati?

Sunt oameni deosebiti, cu experienta in domeniu, iar conceptul de bonusare implementat le permite sa fie remunerati pe masura efortului depus.

Care sunt cele mai comandate produse?

Salata boeuf conduce detasat in preferintele clientilor. Si-a consolidat prima pozitie inca de la inceput, dar constant urmarita de delicioasa ciorba de vacuta. Sarmalutele nu sunt nici ele de ignorat si extrem de apreciate, iar placintele proaptat pregatite fac deliciul oricarei mese.

Care sunt planurile de viitor OalaCuBunatati?

In primul rand ne dorim sa mentinem relatia corecta si reciproc avantajoasa pe care am dezvoltat-o pana acum cu clientii. In acelasi timp vom continua sa inovam in acest domeniu. Chiar in acest moment construim o aplicatie de mobil ce va usura si mai mult procesul de comanda. Ne gandim sa existindem conceptul si in orasele mari ale tarii, in sistem franciza, dar ramane inca in stadiul de proiect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#livrare domiciliu oala bunatati, #livrare mancare oala bunatati, #livrare mancare oala bunatati Bucuresti , #bucatarie