La ce sa mai folosesti detergentul de vase

Marti, 05 Iunie 2012, ora 12:35
8649 citiri
La ce sa mai folosesti detergentul de vase

Ai gasit detergentul care sa-ti lase vasele "scartaind de curatenie" si esti foarte multmit, dar ai idee ca exista multe alte feluri in care sa folosesti eficient acelasi produs?

Iata cateva dintre acestea, potrivit Reader's Digest:

Te scapa de buruieni

Pe langa aleile frumos turnate din curte cresc buruieni, fapt ce strica tot aspectul. Poti sa cumperi solutii speciale dure, care sa le distruga, sau sa folosesti ceva mai bland si mai prietenos cu mediul.

Amesteca o lingurita de lichid de vase, o cana de sare si 3-4 litri de apa. Varsa solutia peste buruieni, in crapaturi si pe langa peretii casei si vei vedea ca nu va mai rasari niciun fir de iarba nedorita.

Scapa de furnici

Furnicile de afara sunt la fel de enervante precum cele din casa, mai ales daca invadeaza zone de luat masa de pe terasa. Scapa de ele amestecand jumatate apa jumatate otet alb si un strop de sapun lichid. Aplica in zona respectiva si in cateva minute vei vedea efectul.

Fa-ti gazonul mai verde

Umple un rezervor mare cu pana la 75 de litri de apa si 350 ml de bere sau cola nedietetica, o cana de sirop de porumb sau melasa ori amoniac si o jumatate de cana de lichid de vase.

Acesta din urma ajuta la o mai buna aderenta a restului produselor pe firele de iarba, iar in 3 saptamani toti vecinii vor fi gelosi pe gazonul tau.

Pentru curatarea filtrelor de aer

Curata filtrele de la aerul conditionat cu sapun lichid, astfel incat sa dispara toate impuritatile. Tine-le intai la inmuiat in apa cu sapun si apoi murdaria se va lua de la sine. Cand vei clati, vei ramane uimit.

Adauga viata suvitelor de par

Daca parul tau nu arata prea sanatos in ultima perioada, incearca sa amesteci un capacel de detergent lichid in sampon. Astfel vei scapa de grasime si depuneri neplacute.

Un ciclu cu detergent pentru blender

Daca nu ai chef sa dezasamblezi blenderul si sa il speli temeinic, dar nici murdar nu poti sa il lasi, umple-l cu apa si putin detergent si porneste-l pentru cateva secunde. Opreste-l, scoate tot din el, clateste cu apa curata si gata.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#detergent vase intrebuintari, #detergent vase folosire, #exterminare furnici metode, #par gras remedii , #bucatarie