Oua de Paste vopsite original. Si tu poti! (Galerie foto)

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 14:02
19505 citiri
Oua de Paste vopsite original. Si tu poti! (Galerie foto)

Deja iti faci planurile legate de vopsirea oualor si, cum anul acesta vrei sa fii mai deosebit fata de restul persoanelor, te gandesti cum sa le faci sa arate mai interesant.

Iata cateva modalitati simple prin care iti poti impodobi ouale si nu doar vopsi, conform Dash Recipes:

Oua pestrite

Pune niste ziare pe masa de lucru, pentru a nu murdari, si fiecare culoare trebuie preparata intr-un recipient separat. Pune cate o lingurita de otet in fiecare cupa si apa fiarta. Adauga si cateva picaturi de colorant alimentar. Pune cate un ou la vopsit si lasa-l sa stea cateva minute, pana capata o nuanta pastelata.

Dupa aceea, scoate-le si lasa-le sa se usuce. Pentru a crea pistruii, stropeste-le cu amestec de apa si colorant verde, aplicand solutia cu o periuta de dinti cu peri. Pur si simplu mangaie peria cu un deget, astfel incat aceasta sa stropeasca. Ar fi bine sa porti manusi in tot acest timp.

Oua ca de marmura

Pune oul in culoarea dorita, lasa-l acolo cateva minute, dupa care scoate-l si pune-l intr-o alta culoare, fie apropiata ca nuanta, fie diferita, dupa bunul plac. Astfel va capata un aspect de marmura. Pentru a obtine stralucire, dupa ce coaja se usuca, aplica niste ulei pe un tifon si unge oul.

Oua sclipitoare

Vopseste ouale in mod normal si atunci cand sunt aproape uscate, introdu-le in niste pungute speciale de sendvis pline cu sclipici. Amesteca cateva secunde si apoi scoate oul stralucitor.

Oua vopsite natural

Combina mirodenii, legume, apa si otet pentru a obtine fel de fel de nuante. Turmericul, spre exemplu, ofera un auriu frumos, praful de chilli un portocaliu rustic si sfecla va face ouale sa capete o nuanta de roz pal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#oua vopsite inedit Paste, #vopsire oua Paste, #idei vopsire oua Paste, #oua Paste originale , #bucatarie