Tu cum decorezi camera bebelusului? (Galerie Foto)

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 12:10
14036 citiri
Tu cum decorezi camera bebelusului? (Galerie Foto)

Copilul tau mai are putin si vine pe lume si inca nu stii cum sa ii decorezi camera? Vrei o camera care sa nu aiba culori stridente, cu un mobilier care sa te ajute si in acelasi timp sa aiba si spatiu de joaca pentru atunci cand va mai creste?

Pentru a gasi mai usor un raspuns la cateva din aceste intrebari, urmeaza sfaturile Femme Actuelle.

Flexibilitatea, piesele modulare si greutatea redusa sunt semnele distinctive ale modei contemporane in domeniu.

Un pat cu linii drepte care va fi transformat intr-un birou atunci cand bebelusul creste este ideal. Iar sertarele destinate acum lucrurilor bebelusului se pot transforma oricand intr-un raft pentru carti si caiete, atunci cand copilul tau va ajunge la varsta scolara.

In materie de culori, albul este ideal atat pentru bebelusii de sex feminin, cat si pentru cei de sex masculin. Pentru a personaliza camera, adaugati cateva elemente decorative in culori specifice pentru fetite sau pentru baietei.

Cei care doresc sa investeasca pe termen lung in dormitorul copilului trebuie sa isi indrepte ochii spre camerele evolutive. De exemplu, un ansamblu format dintr-un pat, un dulap si un raft pentru un copil de 0-3 ani, care poate fi apoi transformat intr-o mini biblioteca, nu va fi o pierdere de bani.

Daca vrei ca micutul tau sa traisca intr-un paradis de culori, alege pentru camera lui o tema. O camera tematica il va face sa simta ca este mediul sau si il va ajuta sa aiba un somn mai linistit.

Camerele care au decoratiuni rupte parca din natura sunt foarte potrivite pentru bebelusi. Fie ca este vorba de simple picturi sau de elemente de decor separate, cu siguranta aceasta camera il va face pe copilul tau sa indrageasca natura atunci cand va fi mare.

Opteaza pentru simplitate si produse ieftine daca incaperea in care va sta copilul tau nu este una permanenta.

Masa plianta destinata schimbarii scutecelor copiilor este foarte convenabila pentru spatiile mici. In timpul zilei aceasta masa arata practic ca un dulap, iar in momentul cand schimbati copilul ea devine un instrument foarte util.

Calitatea materialelor este un alt aspect important atunci cand vine vorba de camera unui copil. Este bine sa nu alegeti lemnul brut. Puteti folosi lemn de stejar, frumos lacuit si slefuit.

Daca aveti in plan inca un bebelus si, automat, nu stiti daca va avea acelasi sex, alegeti un pat clasic, care sa mearga atat la baietei cat si la fetite pentru a-l putea folosi in ambele cazuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#decor camera bebelus, #camera copil, #decoratiuni copil , #camera