Esti pregatit/a pentru casatorie?

Miercuri, 10 Iunie 2009, ora 11:56
2444 citiri
Esti pregatit/a pentru casatorie?
Foto: Buzzvines

Casatoria reprezinta un pas important in viata oricarei persoane. Cand te hotarasti sa te casatoresti trebuie sa te asiguri ca esti pregatit pentru acest pas, pentru a evita un esec.

Inainte de toate trebuie sa afli sigur care sunt sentimentele tale pentru persoana respectiva, dar si care sunt sentimentele sale pentru tine, potrivit eHow. Este el sau ea ultima persoana la care te gandesti cand mergi la culcare si prima care iti vine in gand dimineata? Iti doresti sa ii auzi vocea si il suni doar pentru a afla ce face si cum se simte? Atunci cand ai o problema este prima persoana la care apelezi si care te ajuta? Daca da, esti pe drumul cel bun.

In ce stadiu te afli din punct de vedere financiar? Ai proprii tai bani, propria masina, propria casa? Daca nu, atunci nu esti 100% pregatit pentru casatorie. Nu este obligatoriu sa ai toate aceste lucruri, insa in acest fel te poti relaxa gandindu-te ca nu depinzi de nimeni. De asemenea, este important ca partenerul tau sa fie capabil sa se intretina singur pentru a evita eventualele probleme.

Acorda o foarte mare atentie religiei partenerului tau. Persoanele care sunt de religii diferite intampina foarte multe greutati in viata personala.

Doriti sa aveti copii? Trebuie sa discuti cu viitorul sot sau viitoarea sotie acest subiect cam delicat. Daca tu iti doresti sa ai copii, iar cealalata persoana nu, aveti o problema. Incercati sa ajungeti la o intelegere inainte de casatorie.

Cunosti cu adevarat persoana cu care doresti sa iti pastrezi restul vietii? De preferat ar fi sa aveti o relatie de cel putin doi ani inainte de a va casatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#pregatit casatorie, #cuplu pregatit casatorie, #femeie barbat casatorie , #casatorie