Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Sfaturi in alegerea inelului de logodna perfect

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 17:44
14101 citiri
Sfaturi in alegerea inelului de logodna perfect

Alegerea unui inel de logodna pentru cea pe care o iubesti si doresti sa-ti devina sotie este un gest ales si care reprezinta dragostea ce i-o porti, dar si angajamentul pe care ti-l iei in construirea unei vieti fericite impreuna cu ea.

Un inel de logodna este un simbol al dragostei neconditionate, al afectiunii fara margini, al respectului si fidelitatii pe care le porti pentru jumatatea ta.

Fa din aceasta ocazie un eveniment si mai frumos in viata ta prin aplicarea unor lucruri care sa te ajute sa alegi inelul de logodna perfect, fara ajutor din partea altcuiva.

Simbolul inelului de logodna

Un inel de logodna reflecta iubirea continua si angajamentul pe care doresti sa il dedici partenerei de viata. Chiar si felul in care o ceri de sotie si ii oferi inelul este un eveniment special in viata femeii adorate.

In traditie se spune ca o vena, cunoscuta ca vena dragostei, trece prin cel de-al treilea deget al mainii stangi si duce la inima. De aceea, probabil, acestui deget i se spune degetul inelar si pe care in cele din urma ajunge sa se afle un inel de logodna si verigheta.

A alege si a cumpara cel mai potrivit inel de logodna pentru iubita ta pare sa nu fie din prima o sarcina foarte usoara si de aceea nu ar trebui sa fie tratata in mod superficial.

In ziua de azi, intr-o epoca in care femeile pun foarte mult pret pe felul in care arata si pe ce poarta, este esential sa alegi si un inel de logodna care sa fie in concordanta cu stilul ei, cu personalitatea ei si cu preferintele in materie de bijuterii pe care le are iubita ta.

Uite cum ai putea sa treci peste aceasta sarcina de a-i alege partenerei cel mai frumos inel de logodna, cu bine si in siguranta. Pentru a te documenta putin si pentru a vedea o gama variata de inele de logodna dintre care ai putea alege, poti vizita site-ul E-ring.ro.

Sfaturi pentru alegerea inelului de logodna perfect

In primul rand, nu lua in considerare doar a cumpara inelul perfect pentru iubita ta; gandeste-te si la situatiile diverse si la circumstante.

Costul unui asemenea inel ar trebui sa fie un factor esential in acest proces. Nu te gandi ca vei pune pretul mai presus de pasiune, pentru ca astfel vei ajunge sa iei ceva ce crezi ca ii va placea, dar de fapt e prea mult pana si pentru ea. Pentru asta, stabileste-ti de la bun inceput un buget pentru cumpararea inelului de logodna perfect.

Este mai bine ca acesta sa fie elegant, clasic si totusi accesibil ca pret. Vezi mai multe variante si aminteste-ti de inelele pe care le poarta ea de obicei. Sunt de aur, de argint sau cu pietre semipretioase? Aminteste-ti de asemenea de momentele in care poate ti-a spus care sunt preferintele ei in legatura cu bijuteriile pe care le poarta.

Un alt lucru foarte important pe care trebuie sa il iei in considerare este un cvartet de patru lucruri: caratele, taietura, claritatea si culoarea.

Caratele tin de greutatea aliajului din care este facut inelul, caratele aurului, diamantului sau a altor metale pretioase. Cu cat mai multe sunt caratele, cu atat mai mare va fi piatra pretioasa si cu atat mai mult va costa.

De asemenea, taietura sau structura diamantului inelului de logodna trebuie sa se potriveasca cu statura ei si cu constitutia acesteia. Taietura unui diamant este definita de cantitatea de lumina care intra in piatra si ii ofera stralucire.

Claritatea pietrei pretioase are legatura cu lustrul si transparenta pe care le emite diamantul.

Cu cat este mai colorata piatra pretioasa, cu atat mai putin va straluci aceasta pe degetul viitoarei logodnice.

Tine minte toate aceste lucruri si fa-ti iubita fericita cu o surpriza speciala!

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#inel logodna, #sfaturi inel logodna, #claritate diamant, #carate inel logodna, #inel logodna perfect , #casatorie