Afla cum sa iti faci sotia sa se simta iubita

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 23:54
20310 citiri
Afla cum sa iti faci sotia sa se simta iubita
Foto: selfchi

Cel mai bun lucru pe care il poate face un barbat pentru sotia lui este sa o faca sa se simta iubita. Nimic mai simplu la prima vedere, insa cati barbati stiu ce inseamna asta cu adevarat?

A demonstra sotiei ca o iubesti nu inseamna numai sa ii cumperi cadouri. Daca o femeie nu se simte iubita, nu va fi fericita, iar daca o femeie nu este fericita, asta poate insemna sfarsitul casniciei.

Ofera-i atentie sotiei tale in fiecare zi. Asta inseamna ca pana si micile gesturi, precum atingerile, conteaza foarte mult si o vor face sa inteleaga ca iti pasa si ca vrei sa afli cum se simte. Fa-ti timp pentru a o imbratisa chiar fara niciun motiv, te sfatuieste eHow.

Spune-i in mod regulat ca o iubesti. Multi barbati cred ca, daca i-au spus sotiei o data "te iubesc", aceasta trebuie sa tina minte acest lucru si ca nu trebuie sa ii mai aminteasca. Gresit. Spunandu-i des acest lucru o vei face sa se simta mult mai fericita.

Ofera-te voluntar sa o ajuti la treburile gospodaresti si cu cei mici. Nu astepta sa iti ceara ea ajutorul si, mai ales, atunci cand o face, nu o refuza. Este important sa nu te astepti ca sotia ta sa faca totul in casa. Ajut-o si astfel ii vei demonstra ca iti pasa.

Intreba-o din cand in cand ce ii lipseste, ce isi doreste, la ce viseaza, care sunt sperantele si visele ei. Daca o vei ajuta sa isi indeplineasca anumite dorinte, o vei apropia si mai mult de tine.

Se apropie ziua sotiei. Ce cadou ii cumperi?

De asemenea, este foarte important sa stii mereu ce probleme are si fa-o sa le discute cu tine si sa incercati sa gasiti impreuna solutii.

Aminteste-ti ca trebuie sa stii multe lucruri pe care multi barbati nu le stiu. Ce inseamna asta? Incearca sa nu uiti niciodata de ziua ei, de florile preferate, de aniversarea casniciei voastre, chiar si de ziua in care v-ati cunoscut. Detaliile conteaza si mai mult.

Si desi cadourile nu inseamna totul, poti fi generos cu sotia ta chiar si fara motiv. Poti veni acasa cu un buchet de flori, o poti duce la restaurant fara motiv sau pur si simplu pregateste acasa cina in locul ei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sfaturi casnicie succes, #sfaturi casnicie, #trucuri casnicie fericita , #casnicie