Sfaturi pentru o casatorie de vis

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 12:20
4122 citiri
Sfaturi pentru o casatorie de vis
Foto: theepochtimes

Casatoria este o alegere pe viata, insa nu toti oamenii reusesc sa traiasca alaturi de aceeasi persoana pana la sfarsitul zilelor.

Casatoriile fericite, de lunga durata necesita multa munca. Este mult mai usor sa te simti fericit in relatia ta, daca esti proaspat casatorit, insa ce se intampla peste multi ani cand rabdarea si sentimentele nu mai sunt la fel?

Comunica cat mai mult cu partenerul tau. Ai grija sa aveti contact vizual, sa va tineti de mana si sa va sarutati cat mai mult. Chiar si atunci cand sunteti in camera cu mai multe persoane fa-i un semn distinct, astfel partenerul o sa stie ca este special pentru tine, aminteste eHow.

Incercati sa luati parte la cat mai multe actiuni impreuna. Gatiti impreuna, mergeti la cumparaturi, ingrijiti copiii impreuna sau orice altceva. Timpul petrecut impreuna este timp de calitate, indiferent de ceea ce faci.

Nu ar strica ca in timpul zilei sa te interesezi ce mai face partenerul tau. Da-i un simplu telefon si spune-i ca doar ai vrut sa vezi ce face. Daca este o zi proasta pentru sotul sau sotia ta, adu-i aminte cat de mult o/il iubesti. Mai mult, poti sa ii faci o surpriza si sa te duci in pauza de prans sa il/o scoti la masa.

Atunci cand sarbatoriti ceva anume, trimite-i felicitari pe e-mail. Poti sa faci asta si fara ocazii speciale, o poti face intr-o zi obisnuita si asta il/o va face foarte fericit sau fericita.

Secretele unei casnicii ideale

Barbatii isi pot ajuta sotiile si sa le surprinda. Pot spala vasele, rufele sau covoarele fara sa li se ceara acest lucru. Isi pot lauda sotiile in fata cunoscutilor, acest lucru le va face sa se simta apreciate si va creste stima de sine. Poti chiar sa ii trimiti un buchet de flori la locul de munca. Asta sigur o va face sa se simta foarte speciala.

Si femeile isi pot surprinde sotii facand lucuri speciale pentru il. Ii poti gati masa preferata, il poti ajuta cand incearca sa desfunde tevile sau cand face o treaba de barbat.

Chiar daca sunteti de foarte mult timp impreuna asta nu inseamna ca trebuie sa va neglijati. Femeile trebuie sa fie mereu cochete, iar barbatii sa incerce sa arate cat mai mult timp bine.

Aminteste-ti ca nu prea exista cupluri in care sa nu existe discutii contradictorii. Atunci cand apar astfel de situatii ar fi bine sa discutati deschis despre aceasta problema si sa incercati sa o rezolvati impreuna.

Tot pentru intarirea relatiei puteti sa faci lucruri comice impreuna. Puteti sa va plimbati prin parc, sa merge la picnic sau pur si simplu sa alergati prin ploaie.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#sfaturi casnicie, #trucuri casnicie durata , #casnicie