Trucuri pentru ca viata de cuplu sa fie frumoasa

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 11:59
4082 citiri
Trucuri pentru ca viata de cuplu sa fie frumoasa
Foto: Buzzle

Ai ajuns la o varsta inaintata si dupa zeci de ani de casnicie ai impresia ca nimic nu va mai poate apropia ca la inceput? Te inseli. Peste unele cupluri pot trece si sute de ani si tot se iubesc si se sorb din priviri ca la prima intalnire. Afla-le secretul.

10, 20, 30, 40 de ani impreuna si romantismul a disparut? Buzzle te invata cum sa il aduci in prezentul tau.

Totusi, trebuie sa intelegi ca nu exista o reteta care sa faca minuni, ci trebuie din cand in cand sa faci compromisuri.

De exemplu, o batranica povestea ca ea si sotul sau au trait fericiti pana la batranete. Intrebata despre cum a reusit asta, batrana a spus ca la inceputul casniciei a facut o lista cu 10 posibile greseli ale sotului, apoi i-a inmanat lista si i-a transmis ca doar pe acestea i le va ierta. Anii au trecut, greselile de pe lista au fost bifate, insa de fiecare data cand se intampla ceva, femeia rasufla adanc, in loc sa se certe cu partenerul sau. Si uite asa au reusit sa traiasca intr-un mod placut. Suna bine, nu?

Cum sa iti surprinzi partenerul, chiar si dupa zeci de ani de casnicie

Ce poti face tu? Afla in continuare.

Te enervezi cand nu face ceva, desi ii ceri asta de zeci de ani? Renunta. Nu crezi ca este cazul sa accepti ca nu se va intampla asa? In plus, acesta este un motiv pentru care va certati si uite asa pierzi timpul pretios pe care il puteti petrece impreuna intr-un mod deosebit.

Rezerva-ti timp pentru tine. Cand esti casatorit si ai si copii exista, in mod inevitabil, momente cand uiti cine esti. Uita-te la un film singur, mergi la spa, plimba-te in parc singur. O sa te simti mult mai relaxat si o minte limpede judeca mult mai bine.

Este enervant/a uneori. Stim. Dar si tu esti, chiar daca e greu de crezut. Asa ca invata sa ierti. Aminteste-ti toate lucrurile bune. Iertarea si toleranta sunt doua dintre lucrurile care fac o relatie sa dureze.

Din moment ce sunteti de atat de mult timp impreuna, stii ce ii place. Din cand in cand, fa ceva special pentru partenerul tau.

Nu lasa timpul sa isi spuna cuvantul asupra corpului tau. Nu vorbim de chirurgie plastica, insa intretinerea face bine si sanatatii, si casniciei.

Vorbiti. Stim, uneori te plictiseste atata vorba, insa este important sa discutati cat mai mult si sa stiti nemultumirile si dorintele celuilalt.

Fa lucruri distractive. Fii un turist in propriul oras, de exemplu. O sa ramai uimit de cat de bine va prinde sa petreceti timp doar voi doi. Mergeti la un film, la teatru sau pur si simplu in parc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#trucuri casnicie batranete, #trucuri casnicie fericita , #casnicie