Aranjeaza-ti parul ca o vedeta (Galerie foto)

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 18:27
7937 citiri
Aranjeaza-ti parul ca o vedeta (Galerie foto)

Parul este un element care infrumuseteaza si pune in valoare orice femeie atunci cand este aranjat intr-un mod elegant.

De multe ori femeile nu isi fac timp sa se aranjeze asa cum ar trebui si se multumesc cu aceeasi coafura luni intregi. Conform Red Book, daca esti in pana de idei, te poti inspira din alegerile vedetelor. Iata cateva exemple:

Nicole Kidman: este adepta parului carliontat de dimineata pana seara, folosind un spray cu enzime care sa adauge un plus de elasticitate firelor. Da partea din fata pe spate si prinde jumatate din par cu un clips mic, partea din spate ramanand libera.

Madonna: foloseste un sampon si balsam pentru volum, folosind un uscator de par cu difuzor pentru si mai mult volum. Utilizeaza o perie rotunda pentru formarea buclelor si putin fixativ pentru a le mentine si a evita lasarea lor.

Kate Hudson: daca vrei un aspect tineresc, dar ingrijit, poti opta pentru acest gen de coafura. Aplica niste bigudiuri rotunde si apoi da-le drumul incet, prima data pe cele din spate si dupa 5 minute pe cele din fata.

Sheryl Crow: pentru un spect ondulat natural piaptana bine parul, aplica putina spuma pe el si apoi foloseste un fier de ondulat, de la jumatatea firelor pana la varfuri.

Angelina Jolie: in primul rand trebuie ca parul sa fie rasfatat cu cele mai bune masti de hidratare, astfel incat sa aiba un aspect stralucitor. Dupa ce ai aplicat samponul iti poti usca putin parul, caci substantele vor intra mai bine in pori. Apoi mergi si clateste-te, dupa care usuca-te la o temperatura mica, pentru un plus de stralucire.

Teri Hatcher: onduleurile in stil rock sunt extrem de usor de facut daca ai produsele necesare. Ai nevoie de niste balsam pe care sa-l incalzesti intai in palma, dar nu folosi prea mult, pentru a nu oferi o senzatie de par gras. Tine-ti parul in jos si adauga putin gel, folosindu-ti mainile pentru a crea buclele si a adauga volum.

Eva Mendez: usuca insistand in zona cararii, astfel incat sa creezi volum pe mijloc si foloseste un ondulator la varfuri.

Ellen Pompeo: pune-ti parul in evidenta adaugand un val de bucle facute sa para cat mai naturale. Adauga o crema care sa dea un aspect intre umed si uscat, astfel incat sa para ca nu demult ai iesit din dus.

Beyonce: Parul lung poate fi si el aranjat intr-o cascada de bucle. O perie rotunda este perfecta pentru crearea acestui aspect, alaturi de un uscator cu difuzor.

Nicole Kidman tot ea are un aspect foarte sic, elegant, dar si putin strengaresc, ondulandu-si parul si prinzandu-l cu o agrafa deosebita intr-o parte.

Marcia Gross a ales o culoare vibranta, vioaie si stralucitoare. Buclele sunt foarte lejere, mai ales in partea de jos, oferind un aspect cat se poate de natural.

Jennifer Love Hewitt opteaza pentru un bob dragalas, ondulat la varfuri cu o perie in timp ce este uscat, dupa baie.

Reese Witherspoon: fa un cocteil dintr-un balsam de par si o crema care sa-l netezeasca. Foloseste-ti degetele pentru a-l aplica si usca foarte incet, cu un aer nu foarte cald. Daca este cald in camera poti lasa sa se usuce si natural.

Sandra Bulock a ales un breton dat intr-o parte si un par foarte neted in rest, indreptat tot inspre partea cu breton. Poti adauga niste suvite mai deschise la culoare pentru un plus de volum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#coafuri exemple, #coafuri vedete, #par aranjare modele, #coafuri femei model, #tunsori celebritati , #coafuri