Ce spune coafura despre personalitatea unei femei (Galerie foto)

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 18:32
23041 citiri
Ce spune coafura despre personalitatea unei femei (Galerie foto)

Coafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, fiind un indiciu despre cum vrea aceasta sa fie perceputa in societate. De aceea este foarte important stilul pe care il adopta, daca vrea sa lase sa se vada adevarata sa personalitate.

Iata cateva idei de tunsori si semnificatiile acestora, oferite de Msn.com:

Parul cret

Parul cret exprima o personalitate ce denota incredere in aspectul ei natural. Nu este nevoie de prea mult timp petrecut in fata oglinzii si acest stil se potriveste multor femei.

Breton pe o parte

Acesta este un stil mai matur decat bretonul traditional, mai potrivit pentru o femeie orientata spre cariera. In acelasi timp, insa, da si un aer de prospetime si tinerete. Celebritati precum Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Jessica Biel sau Jennifer Garner l-au adoptat de-a lungul timpului.

Carare normala

Tunsoarea aceasta lasa sa se vada intreaga fata, ceea ce denota ca persoana este mandra de tenul sau si de trasaturile fetei. Poate exprima si o atitudine deschisa si pozitiva.

Coc frantuzesc

Este o coafura foarte populara in randul mireselor. Daca prietena ta se piaptana des in aceasta maniera, ar trebui sa ai grija: poate este un indiciu ca isi doreste un inel de logodna.

Par foarte lung

In cazul in care nu are extensii, femeia cu parul foarte lung se poate teme de schimbari. Este sentimentalista si vrea ca lucrurile sa nu se schimbe foarte mult in jurul ei.

Tunsoare pixie

Este nevoie de foarte multa incredere in sine pentru ca o femeie sa apeleze la aceasta tunsoare, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor fetei.

Par prins lejer la spate

Denota un stil destul de plictisitor si demodat, deloc sarmant. Pare ca persoana a plecat de acasa imediat ce s-a dat jos din pat si ca nu o intereseaza deloc imaginea ei.

Tunsoare bob

Este un stil tineresc si jucaus. Este undeva intre indrazneala de a fi tunsa scurt si teama de a avea o coafura pixie.

Cozile impletite

In functie de persoana care le poarta, acestea pot oscila de la o atitudine de fata cuminte pana la una mai indrazneata, cum este, spre exemplu, Britney Spears, in clipul piesei "Hit me baby one more time".

Afro

La fel ca fetele crete, o femeie cu o coafura afro este mandra de naturaletea sa si nu cauta sa se schimbe. Este o tunsoare indrazneata, probabil la fel ca cea care o poarta.

Stup de albine

Denumirea este destul de amuzanta, dar si explicita, coafura aratand chiar asa. Purtata doar in situatii speciale si moderat, poate fi eleganta. Trebuie realizata insa de un profesionist pentru a fi perfecta.

Culori nebune

Culorile cele mai trasnite pot denota fie un spirit liber, lipsit de inhibitii, sau o persoana disperata sa atraga atentia. Persoana total lipsita de inhibitii nu va fi interesata de parerea altora.

Forma de pana

Aceasta tunsoare aminteste de unele staruri rock sau de Meg Ryan. Da impresia unei persoane care s-a trezit dimineata cu parul ravasit si a uitat sa se pieptene inainte de a iesi din casa. Poate arata foarte interesant, dar poate fi si un dezastru, depinde de ocazia in care este purtata.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#coafura personalitate, #coafuri femei, #par femei, #par personalitate, #coafura comportament , #coafuri