Cele mai indicate coafuri pentru fetele rotunde (Galerie foto)

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 08:49
34066 citiri
Cele mai indicate coafuri pentru fetele rotunde (Galerie foto)

Femeile cu chip rotund sunt considerate adesea ca fiind frumoase, copilaroase, cu o simetrie aproape perfecta, dar uneori se dovedeste dificila alegerea unei coafuri care sa se potriveasca si sa puna si mai mult in evidenta trasaturile.

Iata cateva dintre cele mai potrivite tunsori pentru fetele rotunde, conform Allure:

Buclele acestea largi, degajate, au devenit un fel de simbol pentru Lauren Conrad, venindu-i de minune. Ele nu acopera fata si nici nu sunt exact pana sub barbie, ci mai lungi, astfel incat sa nu accentueze si mai mult rotunjimea chipului sau.

In plus, tunsoarea este pe mai multe niveluri, terminandu-se mai jos de barbie cu 3-5 centimetri. Nu trebuie decat sa folosesti un ondulator de par dupa ce iesi din baie si apoi niste spuma care sa mentina buclele fara sa le intareasca, lasandu-le un aspect natural.

Si un breton usor inegal da bine pe o fata rotunda, mai ales daca parul trece de umeri. Pentru ca bretonul sa nu scurteze vizual fata, acesta trebuie lasat mai lung in parti, inspre tample, punand in evidenta ochii si alungind fata. Este nevoie de un produs usor, care sa tina parul neted, dar nu ceva care sa ingrase sau sa incarce prea mult.

Un bob voluminos poate si el sa faca o fata ca de papusa unei femei cu chip rotund, iar cel mai bun exemplu este Adele. Cararea este intr-o parte, varfurile sunt ondulate, parul dat la o parte de pe frunte, conferind un look retro. Specialistii spun ca dupa ce iti ondulezi parul este bine sa il piepeni foarte putin, imperfectiunile buclelor facandu-l natural si spectaculos.

Ginnifer Goodwin este de mult timp adepta pixie-ului, aceasta tunsoare prinzand-o de minune. Ii defineste forma rotunda a fetei, fara sa o faca sa arate ca o minge. Bretonul usor dat intr-o parte ii da un aspect copilaresc, tineresc. Este bine ca parul sa fie aranjat cu degetele inmuiate in foarte putin produs, pentru ca rezultatul final sa nu para artificial.

Aproape ca nu se observa faptul ca Penelope Cruz are fata rotunda si asta datorita parului sau lung, care nu este tuns in straturi. Doar in fata are cateva suvite mai scurte, asta pentru a oferi un plus de volum si a incadra chipul. Ai grija, insa, caci parul lung se degradeaza si varfurile incep sa se desparta, conferind un aspect neingrjit, asa ca trebuie sa il mentii hidratat tot timpul.

Kirsten Dunst isi aranjeaza si ea bretonul in lateral, combinandu-l cu o tunsoare pana la nivelul umerilor. Aceasta coafura defineste pometii si ii ridica, ajutand si in cazul persoanelor care nu au un par prea des.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#fata rotunda coafura, #fata rotunda tunsoare, #fata rotunda coafuri potrivite, #coafuri femei fata rotunda , #coafuri