Cele mai interesante coafuri de la Hollywood (Galerie foto)

Joi, 09 August 2012, ora 08:03
9690 citiri
Cele mai interesante coafuri de la Hollywood (Galerie foto)

Vedele au acces la un numar impresionant de stilisti si experti in coafuri, machiaj si tinuta, asa ca gasesc mereu ceva cu care sa te surprinda. Vei ramane uimit cat de multe coafuri pot fi realizate cu putina imaginatie.

Iata cateva dintre cele mai interesante de-a lungul vremii, oferite de Living.msn:

Aceste onduleuri discrete, care arata ca si cand parul ar fi prins cu agrafe subtiri din loc in loc, s-au purtat si in trecut si se poarta si acum, in prezent aerul fiind putin mai natural, parul lasat mai liber.

Mai multe blonde si-au pus si mai mult in evidenta culoarea parului printr-un exces de volum in fata, ca o creasta care alungeste fata si ofera un efect glamorous intregii tale tinute.

Coditele impletite sunt atat de clasice si de moderne in acelasi timp, reinventandu-se in permanenta. Fa-ti o coronita din propriul par, prinzandu-l din loc in loc cu niste agrafe finute, care sa nu se observe.

Poate ca par copilaresti, dar niste extensii colorate vor face fiecare femeie sa scoata la iveala latura ei jucausa, fapt ce o va face sa para mai scumpa si mai atractiva pentru cei din jur.

Te-ai plictisit de accesoriile clasice? Foloseste aceasta bijuterie de pus pe par, inspirata de indieni. Poate sa fie asortata fie cu o rochie eleganta de seara, fie la o tinuta casual, cu blugi si un tricou.

Daca vrei sa ai un aer sofisticat, imparte-ti parul in doua, cararea fiind intr-o parte si foloseste mult gel pentru a-l lipi de scalp. Acest stil merge de minune in special cu sprancene groase, inchise la culoare.

Adauga oricarei fete si tinute un plus de dramatism cu un bretos gros, taiat imediat desupra ochilor. Nu conteaza culoarea parului, coafura venind de minune pe orice nuanta.

Pentru fetele care vor sa arate ca au o personalitate puternica... si care nu trebuie sa mearga la scoala, serviciu sau alt mediu formal, se poate recurge la parul vopsit in nuantele curculebului la varfuri. Aceasta tehnica arata cel mai bine pe parul blond.

Stilul pixie este extrem de versatil, putand sa iti tii parul pe spate, intr-o parte, mai lung sau mai scurt. Vei avea un aer simpatic si copilaresc.

Alege-ti o bentita pentru par in functie de starea de spirit si de ocazia cu care o porti. Poti folosi ceva sport, ceva mai elegant, cu pietricele, sau ceva cu floricele, vesel. Este o modalitate foarte simpla de a-ti aranja parul repede, fara prea multe produse. Merge la fel de bine pe parul scurt ca pe cel lung.

Vrei sa atintesti toti ochii asupra ta? Care modalitate sa fie mai simpla daca nu aceea de a aparea la un eveniment cu parul albastru. Rita Hazan a incercat acest lucru pe Lady Gaga si Katy Perry. Daca nu ai curajul sau faci asta pe parul tau, incearca macar o peruca.

Bobul a suferit multe modificari de-a lungul timpului, ajungandu-se la aceste forme in prezent. Cu putina dibacie in manuirea foarfecelor, insa, el poate fi transformat pentru fiecare tip de fata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#coafuri inspirate femei, #coafuri potrivite stil femeie, #coafuri femei, #tunsori femei modele , #coafuri