Cele mai tari coafuri ale vedetelor, din ultimul deceniu (Galerie foto)

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 18:07
7329 citiri
Cele mai tari coafuri ale vedetelor, din ultimul deceniu (Galerie foto)

Celebritatile s-au straduit intotdeauna sa aiba coafuri cat mai deosebite, care sa iasa cat mai mult in evidenta. Cele mai multe prefera sa fie si avantajate de coafuri, insa unele vor doar sa epateze cu orice pret, chiar daca risca sa intre in zona nonconformismului penibil, cum s-a intamplat in cazul cantaretei Britney Spears, in 2007, cand s-a tuns zero.

Potrivit glamour.com, iata o lista cu cateva dintre vedetele care au avut cele mai demne de tinut minte coafuri, in decursul deceniului care s-a incheiat de curand.

1. Halle Berry

Actrita a optat pentru aceasta tunsoare destul de scurta in anul 2000, iar anul trecut, in 2010, a revenit la ea, dupa cativa ani in care isi lasase parul sa creasca, aratand ca ceva vechi poate fi nou si, de asemenea, sic.

2. Nicole Kidman

In 2002 actrita a aparut cu aceste bucle "salbatice", care ii incadreaza minunat chipul. Poate doar ei ii sta atat de bine cu parul atat de putin aranjat.

3. Kate Hudson

Actrita care a devenit cunoscuta in special datorita rolului din "Almost Famous", din 2000, a reusit sa isi faca remarcata si coafura, care a devenit o eticheta pentru ea, deoarece nu a facut mari schimbari in ultimii ani. Vedeta a adoptat un stil natural si lejer, care ii cere destul de putin efort pentru intretinere.

4. Heidi Klum

Cunoscuta ca model si actrita, Heidi, care a impresionat mereu prin corpul ei de admirat si prin relatia stabila pe care o are cu interpretul Seal, a iesit in evidenta intr-un mod placut si prin coafura, preferand deseori sa isi indrepte perfect parul.

5. Sienna Miller

In 2006 actrita a iesit in evidenta printr-o coafura pe cat de scurta, pe atat de feminina si de sexy.

6. Reese Witherspoon

La decernarea premiilor Oscar din 2007, actrita a aparut cu o coafura care a uimit in mod placut - un breton asimetric si un par drept, un pas indraznet, dar care s-a dovedit de bun augur pentru Reese.

7. Katie Holmes

Sotia actorului Tom Cruise a impresionat de multe ori printr-o coafura pe care a avut-o ani de zile - un bob purtat fie simplu, fie cu un breton generos.

8. Beyonce

In 2008 cantareata s-a facut remarcata si prin coafura caracterizata de volum din plin si de punerea in evidenta a buclelor largi.

9. Blair Waldorf

Actrita cunoscuta indeosebi din serialul "Gossip Girl" a atras atentia dintotdeauna prin diverse bentite pe care le-a purtat in par, care au facut-o sa para fina, delicata si copilaroasa in acelasi timp.

10. Angelina Jolie

In aceste timpuri in care multe dintre vedete apeleaza la extensii de par, actrita Angelina Jolie a iesit in evidenta prin parul lung, tinut deseori simplu, lejer, fara coafuri sofisticate si extravagante.

11. Rihanna

Cantareata a adoptat anul trecut o tunsoare extrem de indrazneata, dar care totusi o prinde surprinzator de bine, oferindu-i chiar un aspect sexy. Modelul a fost copiat de multe tinere din intreaga lume si chiar de alte vedete, cum ar fi Keri Hilson sau Willow Smith.

12. Snooki si Jessica Alba

Cele doua vedete au in comun o coafura interesanta si feminina, insa putin exagerata in cazul lui Snooki (stanga) - protagonista a unui show de televiziune.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#coafuri memorabile vedete, #cele mai interesante coafuri vedete, #cele mai tari coafuri vedete ultimul , #coafuri