Coafuri celebre ale vedetelor (Galerie foto)

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 12:19
10378 citiri
Coafuri celebre ale vedetelor (Galerie foto)

Unele aparitii ale vedetelor au ramas in istorie datorita ineditului si autenticitatii lor. Pe langa hainele excentrice si aspectul uimitor al corpului, multe dintre acestea au uimit si cu parul lor, coafat in cele mai stralucitoare, interesante sau chiar trasnite moduri. Oricum, cert este ca unele coafuri au ramas o marca a anumitor celebritati.

Iata cateva exemple de coafuri care au ramas in amintirea oamenilor, potrivit ThirdAge, desi peste multe au trecut destui ani.

Louise Brooks: in anii '20 coafura bob, simetrica, a lui Louis Brooks era considerata una foarte indrazneata si excentrica. Astazi o poarta personalitati precum Katie Holmes, Victoria Beckham sau Selma Blair.

Bettie Page: bretonul a revenit serios in prim-plan in ultimii ani, fie ca este vorba de modelul lansat de Reese Witherspoon, al Sandrei Bullock si numai. Putini stiu insa ca acest trend a aparut in 1950, odata cu Bettie Page, frumoasa bruneta care a fost adepta acestei coafuri.

Marilyn Monroe: pe langa celebra rochie alba pe care toata lumea o adora, Marilyn este cunoscuta si pentru parul ei de un blond vibrant si buzele rosii ca focul. Actrita si-a mentinut aceeasi tunsoare la baza gatului, usor ondulata, pe toata durata vietii si lumea inca nu s-a plictisit sa o copieze.

Farrah Fawcett: este unul dintre vechii ingeri ai lui Charlie, care a uimit pe toata lumea cu parul ei blond, lung si voluminos. In anii '70, milioane de femei vroiau sa arate in felul acesta si trend-ul nu a murit nici astazi.

Mia Farrow: chiar inainte de casatoria ei cu Frank Sinatra, Mia s-a tuns foarte scurt, fapt ce nu a facut-o deloc mai putin feminina sau sexy. In zilele noastre vedete precum Lee Curtis sau Halle Berry adopta aceeasi tunsoare.

Elizabeth Taylor: in anii '50, Elizabeth nu s-a despartit de culoarea ciocolatie a parului, in mare parte pentru ca exista o diferentiere clara fata de Marilyn Monroe si, pe de alta parte, pentru ca ii avantaja foarte bine trasaturile fetei. Actrita era extrem de feminina si pretioasa.

Dorothy Hamill: a captivat o lume intreaga cu abilitatile ei pe gheata, devenind campioana olimpica in 1976. Coafura ei era extrem de fixa, impecabila, si dupa zeci de intoarceri pe patine.

Printesa Leia: coafura printesei Leia este una dintre cele mai memorabile din istoria cinematografiei. Nu este neaparat indicata pentru o seara romantica petrecuta in oras, dar cu siguranta este una amuzanta si inedita.

Jennifer Aniston a aparut cu o coafura memorabila cand o juca pe Rachel Green intr-un sitcom al anilor '90, Friends. Aniston spune ca aceea este cea mai urata tunsoare pe care a avut-o vreodata, dar acest lucru dovedeste ca femeia si atitudinea pun in valoare parul, si nu invers.

Kate Middleton este cu siguranta una dintre cele mai importante figuri actuale in materie de stil. Chiar si la nunta ei, Kate a evitat cocul sau alta coafura stransa si stricta si a optat pentru acelasi aranjament al parului ca de obicei, simplu, lung, usor ondulat la varfuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#coafuri vedete, #coafuri memorabile, #coafuri celebritati, #coafuri interesante, #coafuri la moda , #coafuri