Coafuri de plaja pentru vara 2015

Sambata, 16 Mai 2015, ora 15:49
6251 citiri
Coafuri de plaja pentru vara 2015
Foto: Captura Youtube

Vara se apropie cu pasi repezi, iar femeile se gandesc la soare, plaja, distractie, nopti albe, insa pentru a se simti perfecte in aceasta vara au nevoie de noi coafuri de plaja pentru vara anului 2015.

Femeile trebuie sa arate bine indiferent de ocazie, eveniment, dar mai ales cand se afla pe plaja, cand toate privirile sunt atintite asupra lor. Alegerea coafurii pentru o zi petrecuta la plaja este la fel de importanta, precum participarea la un eveniment. Stilistii vin in ajutor, iar mai jos prezentam tendintele aceste veri in materie de coafuri de plaja.

Bucle jucause

Buclele se poarta si pe plaja, devenind neglijente si sexy dupa o baie in mare. Le poti obtine cu ondulatorul sau poti sa-ti pulverizezi parul cu un spray, iar cu ajutorul degetelor vei obtine bucle jucause. Este indicat sa optam pentru un spray cu SPF pentru a proteja parul de razele ultraviolete.

Cocul

O coafura simpla, lejera, potrivita pentru o zi de plaja. Este o tendinta a verii, iar multe dintre vedete aleg aceasta coafura. Poti opta pentru un coc prins la baza cefei sau in crestet. Poti lasa cateva fire mai rebele sa iasa din coc, nu trebuie sa fie un coc perfect, ci mai jucaus, pentru farmec in plus.

Impletituri

Impletiturile sunt sexy si prind bine pe oricine, iar anotimpul vara este perfect pentru acest look. Poti opta pentru o coada de peste, pentru un spic, pentru impletituri marginale sau coada laterala. Poti sa-l accesorizezi cu o bentita sau panglici colorate. Este un look cu un efect jucaus si totodata aceasta coafura ne protejeaza parul de razele soarelui.

Coafuri pentru fata rotunda in primavara-vara 2015 (Galerie foto)

Coc messy

Daca iti doresti o coafura boema, feminina si usor de realizat, aceasta e cea potrivita. Mai intai, vei ondula parul, il vei tapa pentru a obtine putin volum. Pe urma vei impleti parul intr-o coada lejera lateral si vei rasuci coada pana vei obtine un coc. Pentru a fixa cocul, vei aplica agrafe, de preferat cele de culoarea parului.

Coada de cal

Este o coafura usor de realizat si totodata o coafura moderna si frumoasa. Puteti sa va faceti coada de cal cu carare pe mijloc, intr-o parte, puteti sau tapati parul sau sa-l lasati lins. Coada poate sa fie perfect intinsa sau sa o ondulati. Daca doriti puteti sa optati si pentru o bentita colorata, oferindu-ne un aer de plaja, de soare.

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Coafuri pentru plaja, #coafuri vara 2015, #coafuri vara , #coafuri