Coafuri si nuante perfecte pentru parul lung

Joi, 24 Februarie 2011, ora 10:58
19752 citiri
Coafuri si nuante perfecte pentru parul lung
Foto: About.com

Atunci cand o femeie simte nevoia de o schimbare de cele mai multe ori isi indreapta atentia catre par. Fie ca isi schimba coafura, fie ca isi schimba nuanta parului o femeie se va simti in cele mai multe cazuri satisfacuta si va avea mai mult respect fata de sine. Vezi in continuare cateva propuneri pentru acest an in materie de coafuri, dar si de nuante pentru parul tau.

Fie ca optezi pentru o nuanta de maroniu, castaniu sau blond cafeniu, coafura de mai jos, propusa de About Guide te va face mereu sa te simti proaspata si plina de viata.

Suvitele intotdeauna socheaza, insa trebuie sa ai foarte mare grija si sa iti ingrijesti parul constant, altfel imaginea ta va avea de suferit. Daca esti vopsita cu o nuanta castanie, poti opta pentru cateva suvite deschise la culoare sau din contra daca esti blonda, poti opta pentru cateva suvinte intr-o nuanta de blond mai inchis. De asemenea, persoanele mai intraznete pot opta pentru trei nuante diferite in par, insa asta inseamna ca o sa mergi mult mai des la coafor pentru ingrijire.

Este cunoscut faptul ca roscatul este o nuanta greu de purtat, insa la fel de adevarat este faptul ca o femeie al carei par este vopsit in aceasta nuanta impresioneaza la orice aparitie, mai ales daca alege si o coafura potrivita. Actrita Christina Hendricks este una dintre vedetele care au recunoscut ca este indragostita de aceasta nuanta.

Daca vrei sa te vopsesti singura, nu merge mai departe de a-ti vopsi parul cu cateva nuante mai deschise sau mai inchise decat culoarea naturala. In cazul in care iti doresti o schimbare mare in privinta nuantei mergi la un stilist. Femeile care au parul lung, blond si drept ar fi bine sa opteze pentru gherute atunci cand merg la coafor pentru a-si pune in evidenta diferite parti ale fetei.

Daca programul si situatia financiara iti permit sa mergi mai des la coafor, poti opta pentru o nuanta de blond "murdar", asta inseamna ca parte de sus va fi intr-o nuanta de blond mai sters, in timp ce spre varfuri nuanta este mai deschisa.

Coafuri ale femeilor ... adorate de barbati

Brunetul face mereu ca parul sa para mai bogat, iar in cazul persoanelor cu ochi deschisi la culoare aceasta nuanta reprezinta un real avantaj. Este si cazul lui Megan Fox.

Cu parul inchis la culoare te poti juca in mai multe feluri de la coafura generala, pana la deferite forme in fiecare zi. Parul castaniu necesita ingrijire, astfel incat sa fie mereu stralucitor, deoarece un par intr-o astfel de nuanta, dar lipsit de stralucire te va face sa ai o imagine de neingrijire.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#coafuri nuante par, #nuante par , #coafuri