Cum sa te coafezi ca sa pari mai slaba

Joi, 10 Iunie 2010, ora 10:29
10509 citiri
Cum sa te coafezi ca sa pari mai slaba
Foto: roadtickle.com

Daca vrei sa pari mai slaba decat esti, e bine sa stii ca se poate sa faci asta si apeland la cateva trucuri pe care sa le aplici parului tau, care sunt cunoscute chiar si printre vedetele de la Hollywood.

Glo.msn.com iti arata cateva dintre acestea:

1. Daca iti place parul lung, nu il tine sa depaseasca nivelul pieptului si ai grija sa iti incadrezi chipul cu suvite care sa stea pe langa obraji, astfel incat sa dea iluzia ca ai fata mai mica.

2. Evita tunsori cu linii drepte. Alege mai degraba onduleuri largi care sa iti cada pe partile laterale ale chipului.

3. Un breton, mai ales scurt, este cea mai gresita miscare pe care o poti face daca ai fata rotunda sau ai luat mai multe kilograme in plus. Si asta deoarece, oricat te-ai ingrasa, fruntea nu se va mari niciodata.

In plus, bretonul scurteaza din lungimea fetei, ceea ce face ca aceasta sa para si mai rotunda. Mai bine fa-ti suvite mai scurte, care sa incadreze obrajii, insa nu taia atat de mult incat sa ai breton.

Coafurile naturale, vedetele acestei primaveri (Galerie Foto)

4. Alege o tunsoare de tip bob, insa lungimea parului sa fie cam pana la umeri, astfel incat acesta sa para mai rebel. In niciun caz nu opta pentru un bob ca al cantaretei Rihanna (foarte scurt).

5. Daca vrei sa iti tii parul prins la spate, dar esti nemultumita ca astfel fata ta va fi vazuta exact atat de rotunda cat este, desprinde cateva suvite si lasa-le sa cada pe langa obraji.

6. De asemenea, daca iti place sa iti tii parul prins in coada de cal, opteaza pentru o coada mai lejera, cu parul mai putin strans, astfel incat sa poti trage o suvita destul de groasa pe una din partile chipului, care sa mai mascheze din rotunjimea fetei.

7. Poti sa iti faci chiar si un coc, dar pozitioneaza-l cat mai sus, deasupra capului, astfel incat sa dea impresia unui chip mai lung.

Grabita? Invata 11 coafuri simple (Galerie foto)

8. Incearca sa dai volum parului cu un sampon special si apoi usuca-l folosind o perie rotunda. Vei obtine bucle largi care incadreaza foarte bine fata. Daca ai un par deschis la culoare este si mai bine. Poti chiar sa adaugi putina ceara sau ceva care sa dea un plus de stralucire si luminozitate.

9. Nu iti ondula parul prea tare decat daca il ai asa din nastere si nu ai ce sa-i faci. Alege mai bine bucle lejere, largi.

10. Tunsorile scurte nu avantajeaza o persoana care are chipul mai rotund. Daca ai insa o astfel de tunsoare, dar ti-ai dori sa ai parul mai lung, poti incerca sa iti pui extensii.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#trucuri coafat, #coafura efect slabire, #trucuri tunsori , #coafuri