Cum sa te vopsesti in functie de nuanta pielii

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 09:20
18339 citiri
Cum sa te vopsesti in functie de nuanta pielii

Atunci cand doresti sa-ti schimbi culoarea parului, trebuie sa iei in considerare mai multi factori, iar cel mai mai important este tonul pielii tale.

Parul vopsit adecvat iti va face ochii sa sclipeasca de viata si pielea va arata sanatoasa, pe cand o alegere gresita a culorii podoabei capilare va duce la un chip sters, lipsit de stralucire.

In primul rand, potrivit Ehow, trebuie sa tii o bijuterie langa piele, din aur sau argint. Cea care iese mai mult in evidenta iti va arata daca tonul tau este cald sau rece. Daca aurul se observa mai bine, are cea mai mare stralucire, chipul tau are tonuri calde, si invers.

Tonurile calde ale pielii se potrivesc cu parul roscat, rosu-portocaliu si blond. Cele reci merg cu negru albastrui, violet si chiar nuante de verde. Aceste culori nu sunt neaparat indicate pentru par, ci si pentru hainele si accesoriile pe care le alegi.

Parul roscat - tonuri calde

Pielii cu tonuri calde i se potriveste blondul-miere, culoarea capsunii, ciocolatiul si chiar portocaliul.

Parul negru - tonuri reci

Persoanelor cu tonuri reci nu le sta bine daca aleg sa se faca blonde, ci mai bine ar opta pentru cafeniu, blond inchis sau cel rece, al fiordurilor, saten, culoarea vinului, rosu inchis, negru si negru-albastrui.

Femeile care sunt in mod natural blonde nu ar trebui sa se inchida brusc la culoare, caci vor arata ciudat. In general, este bine sa ramai cat mai aproape de culoarea cu care te-ai nascut, caci natura detine echilibrul perfect.

Femeile cu pielea intr-o nuanta calda au, de obicei, ochii caprui, verzi, albastri deschisi sau aurii. Ele trebuie sa stea departe de albastru si violet.

Cele cu pielea intr-o nuanta rece au ochii de un caprui inchis, spre negru, albastru inchis sau gri. Acestea nu trebuie sa aleaga auriul, rosul si galbenul cand vine vorba de culoarea parului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#culoare par alegere, #culoare par corecta, #culoare par ton piele, #culoare par ten , #coafuri