Cum sa-ti tunzi copilul pentru a fi si el la moda

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 19:08
40343 citiri
Cum sa-ti tunzi copilul pentru a fi si el la moda
Foto: Captura Youtube/HowToVideo

Coafurile pentru copii sunt mai simple decat cele ale adultilor, dar pot fi la fel de creative. Chiar daca ei nu ofera mare importanta aspectului parului, tu, ca mama, trebuie sa te ingrijesti de aspectul celui mic.

Bineinteles, nu vei exagera cu produse de styling, insa o tunsoare ori o coafura ingrijita, simpla, moderna si sanatoasa ii va oferi copilului tau mai multa incredere.

Daca ti se pare prea complicat sa-ti coafezi copilul, atunci apeleaza la serviciile unui hairstylist pentru o experienta cat mai frumoasa a celui mic. Mai jos prezentam cateva modele de coafuri pentru fetite si de tunsori pentru baieti.

Coafuri pentru fetite

Coafura bob cu sau fara breton este cea mai practica. De obicei, nu mai este nevoie de produse de styling si ofera fetitei tale un aspect ingrijit si elegant.

Parul ondulat - daca micuta are parul ondulat sau cret, lungimea medie este recomandabila pentru a-i pune in valoare frumusetea parului, dar si pentru a nu o deranja in activitatile ei zilnice.

Spic lateral - daca fetita ta are deja parul mediu sau lung, renunta la a-i face clasicele codite prinse cu elastice colorate si dedica-i putin timp pentru a-i face impletituri spic pe laterale. De asemenea, poti face o singura impletitura spic la spate. Coafura este una eleganta si nu o va deranja pe cea mica si o va feri de caldura.

Coc de printese - daca ai o micuta care e pasionata de desenele animate si printese, atunci fa-i o "coada de cal" simpla, foloseste un elastic mai gros pe care sa il aplici peste elasticul din coada si asaza-i lungimea cozii in jurul acestui elastic mare. Foloseste un alt elastic mai subtire pentru a-l aplica peste parul aranjat, iar firele rebele prinde-le cat mai aproape de baza cozii. Vei obtine un coc foarte elegant, ca de printese.

Par scurt cu breton - desi un par lung la fetite inseamna mandria mamelor (mai ales pentru ca poti apela la diverse accesorii ori impletituri), si un par scurt se poate aseza frumos, mai ales daca ii faci si breton. Ai grija insa ca acesta sa fie exact la linia sprancenelor pentru a nu-i dauna vederii.

Secretele frumusetii se invata de la mame

Tunsori pentru baietei

Par tuns scurt, ravasit sau finisat - tuns scurt, cel mic poate sa isi tina parul ravasit, fara o orientare anume sau sa fie tuns clasic, cu parul foarte pieptanat si ordonat, cu putin breton si perciuni.

Par lung, cu breton - aceasta tunsoare ii ofera baietelului tau un aspect mai "rockish", foarte modern. Tunsoarea este asemanatoare parului bob la fete, doar ca este mai dezordonat. Bretonul si stilul ravasit sunt punctele-cheie ale acestui mod de tuns.

Bobul asimetric - nu este cea mai pragmatica tunsoare, deoarece e vorba de un bob cu varfuri filate si asimetrice. Astfel, cel mic va trebui aranjat zilnic, iar rabdarea nu e punctul sau forte. Daca el este totusi mai ascultator si tu ai timp, poti incerca aceasta frizura moderna.

Par scurt in lateral cu tepi - aceasta a devenit o tunsoare destul de clasica. Pustiul este tuns foarte scurt in lateral, iar calota superioara are cativa centimetri si ajutorul unor produse de styling poti forma niste tepi. E o tunsoare practica, usor ravasita, care nu va incomoda copilul.

Tunsoarea pentru baieti cu parul cret - avand in vedere ca parul cret este deosebit de frumos, tunde-l pe cel mic cu o tunsoare mica spre medie, care sa ii puna in valoare podoaba capilara.

Coafurile pentru copii, desi moderne, trebuie sa fie destul de simple si usor de intretinut. De asemenea, nu trebuie sa-i incomodeze pe cei mici in activitatile lor zilnice. Fii o mama practica, responsabila si moderna!

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#coafuri copii, #tunsori copii, #coafura fetita, #tunsoare baietel , #coafuri