Inspira-te din frizurile actorilor! (Galer foto)

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 18:46
4253 citiri
Inspira-te din frizurile actorilor! (Galer foto)

Considerabil mai scurt decat parul femeilor, cel al barbatilor ramane de multe ori ramane neglijat. Ei nu merg atat de des la specialist pentru a se aranja, aleg orice frizerie de la coltul strazii, fara sa se gandeasca prea mult la asta.

Atitudinea este insa una gresita, intrucat un par atent tuns si curat te poate ridica foarte mult in ochii unei femei. Iata cateva alegeri care te pot scoate in evidenta in mod pozitiv, potrivit Ehow:

Atitudinea lui Orlando Bloom se potriveste bine cu parul sau ondulat si lasat aparent nearanjat. Nu ai nevoie de produse speciale pentru a-ti face aceasta coafura, dar ar fi bine sa-l lasi sa se usuce natural.

Poti opta pentru un breton usor in lateral in cazul in care ai un par de lungime medie, asa cum o face actorul Chord Overstreet. Foloseste balsam de fiecare data cand te speli, pentru a te asigura ca parul tau va fi catifelat si stralucitor.

Daca vezi ca parul se incapataneaza sa cada sau pur si simplu nu ai timp sa il ingrijesti, poti sa-ti iei inima in dinti si sa te tunci zero, precum Taye Diggs. Foloseste apoi creme hidratante pentru scalp.

Lung si aparent neglijent, asa poate fi catalogat parul lui Brad Pitt, acest look potrivindu-i-se de minune. Pare ca tocmai a plecat de la plaja, dupa ce a iesit din apa marii. Si in acest caz trebuie sa ai grija de el pentru a parea cat mai sanatos.

Scurt si dat cu gel: cantaretul Nisk Lachey opteaza pentru aceasta frizura care ii da un aspect mereu serios si foarte ordonat. In mod clar un barbat poate arata in aceasta maniera ca are grija de aspectul sau fizic.

Johnny Depp nu este conformist nici cand vine vorba de coafura pe care si-o alege, de data asta, insa, optand pentru o frizura destul de cuminte, dar care aminteste, totusi, de latura lui salbatica.

Ondulat si sofisticat: cat de bine poate arata parul unui barbat? Un exemplu poate fi cel al lui Patrick Dempsey, caruia frizura, extrem de senzuala, ii confera un aer rafinat si sexy.

Ravasit si cu nuante diferite: Robert Pattinson are o coafura moderna, parul fiind vopsit in mai multe nuante. Ceara aplicata ii da un aspect usor ravasit, desi intreaga infatisare este gandita foarte atent.

Frizura lui Armie Hammer este una eleganta si clasica, perfecta pentru evenimentele speciale si solemne la care orice barbat trebuie sa participe uneori.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#par barbati idei, #par barbati frizuri, #frizuri barbati, #sfaturi par barbati , #coafuri