Par scurt, mediu sau lung? Coafura perfecta pentru stilul tau (Galerie foto)

Duminica, 02 Decembrie 2012, ora 12:05
36596 citiri
Par scurt, mediu sau lung? Coafura perfecta pentru stilul tau (Galerie foto)

In functie de lungimea parului pe care te hotarasti sa o ai, este bine sa iti stabilesti anumite tunsori care sa iti avantajeze fizionomia fetei si sa se potriveasca si atitudinii si stilului tau.

Iata cateva idei inspirate de vedete, potrivit Allure:

Un bob inegal, cu parul in straturi, va arata sofisticat si sexy in acelasi timp. Este bine sa ii adaugi textura podoabei capilare prin cateva suvite si sa iti faci bretonul intr-o parte, usor neglijent, asa cum o face Cameron Diaz.

Desi parul este mai lung, si aceasta coafura este tot un bob. Taie parul pana la nivelul barbiei si foloseste o crema de ondulare usoara, care sa dea cateva valuri si un aspect natural.

Poti opta pentru un bob mai lung, pana la nivelul umerilor. Pentru a obtine o tunsoare mai interesanta, fa-ti cararea usor intr-o parte, la fel si bretonul. Foloseste un produs cu care sa iti ondulezi varful firelor de par.

Parul lung are nevoie de textura asa ca nu uita, in cazul in care vrei sa-ti lasi plete, sa ai cateva bucle, naturale, daca esti norocoasa, sau facute chiar de tine cu un ondulator sau doar cu o perie. Ai grija sa nu ai fire despicate la varf.

Parul trebuie filat cu atentie atunci cand este tuns in straturi, astfel incat sa nu apara linii clare intre trepte, de parca ar fi taiat de un amator. Exemplul lui Jennifer Hudson este graitor. Straturile de par se continua foarte delicat unele pe altele.

Straturile pot sa fie atat de subtile incat aproape nici sa nu se observe. Iti vor da un aspect natural. Elizabeth Olsen este tunsa astfel, iar frizura o prinde foarte bine.

Bretonul este cel mai usor mod de a reinventa parul lung, fiind si foarte seducator si incadrand perfet fata. Important este ca el sa fie mereu ingrijit si sa fie minutios pus la punct, astfel incat sa nu para ca taie capul in doua. Poti alege unul drept ca al lui Taylor Swift...

... sau unul usor despartit, ca al lui Zooey Deschanel. Acesta pune in evidenta fata in forma de inima si ii confera o dulceata aparte.

O alta tunsoare in voga este pixie-ul asimetric, care desi la prima vedere poate fi considerat baietesc, este cat se poate de feminin. Daca vrei sa te faci remarcata oriunde ai intra, foloseste si o culoare puternica, precum blondul extrem de deschis al lui Miley Cyrus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#coafuri par lung, #coafuri diverse lungimi par, #tunsori par mediu, #tunsori par scurt, #tunsori par lung , #coafuri