Tunde-te scurt si arati perfect! (Galerie foto)

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 07:06
43096 citiri
Tunde-te scurt si arati perfect! (Galerie foto)

Nu este nevoie sa fii geniu pentru a sti ca parul scurt este cel mai potrivit pentru vara, iar daca ii adaugi cateva suvite mai deshise la culoare castiga si in materie de stil.

Daca te gandesti ca parul scurt nu ofera prea multe variante in care sa-l aranjezi si vei deveni comuna sau monotona, ia aminte la cateva coafuri sugerate de Elle. In plus, poti afla care dintre ele se potriveste tipului tau de fata:

Maxilar patrat: pentru a face mai subtil maxilarul patrat, stilistii propun un bob delicat, cum e cel adoptat de Brooklyn Decker. Au fost create si cateva straturi, suvitele fiind usor mai lungi in fata decat in spate.

Daca iti place sa porti parul putin mai lung si drept, precum Jennifer Aniston, poti face o carare simpla, care sa ii confere fetei asimetrie, maxilarele iesind astfel mai putin in evidenta.

Daca ai frunte inalta, precum Rihanna, iti poti face o tunsoare pixie, astfel incat sa mai ascuzi putin din ea. Adauga un breton asimetric si vei avea o coafura moderna, care iti va avantaja chipul.

Reese are fata in forma de inima, iar tunsoarea pana la nivelul barbiei, cu un breton usor pe o parte, ii vine de minune, dandu-i un aer copilaresc si proaspat. Frizura este excelenta pentru toate femeile cu un chip ce urmeaza aproximativ aceeasi linie.

Fata rotunda merge bine cu o tunsoare cu volum, care sa o alungeasca. Pixie-ul lui Jennifer Goodwin este foarte versatil, parul putand fi aranjat in diverse directii si cu volum mai mic sau mai mare, in functie de natura evenimentului la care ia parte.

Tunsorile scurte, cu unghiuri ascutite, sunt cele mai bune pentru fetele rotunde, pe care le cizeleaza. Nu confunda tunsorile drepte cu unele fara volum, caci nu este cazul. Din contra, chiar este indicat in crestet sa conferi putin volum in cazul unei fete rotunde.

Daca ai o fata lunguiata si subtire, cum este cea a lui Liv Taylor, alege o tunsoare fie sub, fie deasupra barbiei, dar sub nicio forma la acelasi nivel cu maxilarul. Poti face ca fata sa para mai plina cu un breton pe diagonala, care sa inceapa dintr-o parte a fruntii si sa fie dat peste urechea din cealalta parte.

Vrei sa iti pui in evidenta gatul subtire, lung si delicat? Alege un pixie ceva mai personalizat, mai lung, cum este cel al lui Anne Hathaway. In plus, actrita are si ochi frumosi, mari, iar bretonul ii pune in evidenta trasaturile.

Si Emily Blunt foloseste aceeasi tunsoare, undeva intre scurt si lung, numai ca a adaugat cateva bucle. Ea isi doreste sa camufleze gatul prea lung si ii iese de minune.

Victoria are niste pometi foarte bine definiti, care sunt scosi in evidenta de mai toate tunsorile. Aceasta varianta, un bob cu unghiuri ascutite in fata, o prinde cel mai bine pe vedeta.

Desi pometii inalti sunt o trasatura de invidiat a fetei, o fata ovala reprezinta perfectiunea pentru orice femeie. In plus, e tipul de fata care arata bine cu orice tunsoare. Daca ai norocul lui Halle Berry, o tunsoare scurta te va face sa arati sic, tineresc si sofisticat in acelasi timp.

Chiar daca ai fata ovala, nu inseamna ca trebuie sa o descoperi cu totul, putand opta si pentru un o frizura ce presupune un par mai lung si breton, care sa iti scoata ochii in evidenta. Nu uita sa dai putin volum in crestetul capului.

Bobul taiat gros, cu breton, este la moda printre vedete, mai ales ca poate fi purtat indiferent de forma fetei. Este tipul de tunoare preferat de Nicki Minaj, dar si de Lady Gaga si Katy Perry. E o frizura care confera siguranta de sine, putere.

Tunsoarea Cleopatrei este inca la moda, putin adaptata, mergand prcatic pentru toate tipurile de fata. Un breton pana la jumatatea fruntii si un bob usor mai lung, cu varfurile intoarse in interior, iti vor conferi o infatisare jucausa, tinereasca si moderna in acelasi timp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#coafuri scurte forma fata, #coafuri par scurt, #tunsoare scurta forma fata, #tunsoare potrivita forma fata , #coafuri