Tunsori care-ti fac chipul mai tanar (Galerie foto)

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 10:27
57802 citiri
Tunsori care-ti fac chipul mai tanar (Galerie foto)

Daca vrei sa stergi ani de pe chipul tau, uita de bisturiu si apeleaza la foarfece. Nu te gandi la nimic dureros, ci doar la o vizita la coafor.

Stilista Jessica Gillin, care lucreaza la un salon celebru din New York, a convenit sa "dea din casa" pentru Good Housekeeping. Iata cum este bine sa-ti porti parul daca vrei sa arati mai tanara:

Bobul clasic

Cauta sa adopti bobul clasic, care devine mai lung in fata, spre barbie, si progresiv mai scurt, inspre spate. Daca ai parul subtire, taie-l drept, nu prea filat. Daca este mai gros si des, fileaza-l usor.

Bobul clasic iti ofera un aspect de lifting instantaneu, atragand atentia supra liniei diagonale a maxilarului si alungind gatul. Pometii par mai ridicati si ochii mai odihniti si tineri.

Evita o varianta prea scurta, care sa fie de aceeasi lungime si in fata si in spate, in special daca ai o fata mai rotunda. Este foarte important sa ai o gradare usoara a lungimii.

Straturi naravase

Roaga-ti stilistul sa iti faca o tunsoare scurta, cu suvite bine definite, care sa nu depaseasca jumatatea gatului, la spate.

Straturile ofera volum si alungesc fata, in special tunsorile care sunt usor ridicate in crestetul capului. Odata ce te decizi pentru aceasta coafura, ai grija sa o mentii mereu, caci daca parul iti creste prea mult, nu va mai sta destul de voluminos si va arata urat.

Daca straturile de par sunt prea scurte in parti si prea lungi la spate, coafura va arata demodata si disproportionata.

Par lung, in trepte

Daca ai parul lung, el va arata mult mai interesant tuns in trepte. Daca firele sunt groase, incerca sa faci coafura sa-ti incadreze fata, iar daca parul este subtire, mentine-l pana la nivelul barbiei, astfel incat sa nu para deteriorat la varfuri.

Parul lung intinereste, fiind specific fetelor de 20 de ani. Adauga cateva trepte in fata, pentru a nu avea o tunsoare prea terna.

Evita foarte multe trepte care sa stea parca lipite de fata, caci te vor face sa arati prea acoperita si te vor rontunji la chip.

Breton finut

Atunci cand vrei ca lumea sa foloseasca termeni precum "delicat" si "finut" cand se refera la bretonul tau, ai grija ca el sa arate ca al lui Jennifer Lopez. Asigura-te ca este destul de lung, terminandu-se intre sprancene si pometi.

Nu numai ca bretonul te va ajuta sa-ti ascunzi ridurile, dar va atrage atentia si asupra pometilor, creand senzatia de tinerete si prospetime.

Daca vrei sa arati mai tanara, evita bretonul foarte gros, care sa creeze linii dure pe fruntea ta, caci iti va da un aspect dur si rece.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#tunsori intinerire, #tunsori femei varsta, #coafuri efect intinerire, #tunsori modele , #coafuri