Vrei sa te vopsesti blonda? Ai de unde sa te inspiri (Galerie foto)

Miercuri, 22 August 2012, ora 18:10
91483 citiri
Vrei sa te vopsesti blonda? Ai de unde sa te inspiri (Galerie foto)

Parul blond a fost, este si va fi considerat cel mai sexy. Toate femeile viseaza sa isi decoloreze podoaba capilara macar o data in viata, chiar daca numai de curiozitate. Cat despre barbati, inutil sa mai spunem ca majoritatea covarsitoare sunt atrasi de blonde ca de un magnet.

Atunci cand te hotarasti sa te faci blonda, insa, trebuie sa iti alegi exact nuanta care sa ti se potriveasca tenului, ochilor, machiajului si chiar felului tau de a fi, de a te imbraca, conform msn. In plus, anumite nuante de blond implica mai multa ingrijire decat altele. Iata cateva sugestii daca te vezi blonda in scurt timp:

Michelle Williams si-a ales un blond ca de bebelus, acesta fiind extrem de greu de mentinut. Este nevoie sa-ti vopsesti radacinile la 3 saptamani cel putin, caci altfel acestea incep sa se vada inestetic. Din cauza ca acest intreg tratament la care este supus parul, in urma caruia rezulta nuanta deschisa, cu reflexii aurii, tinde sa strice firele de par, este bine sa porti o tunsoare scurta.

O nuanta de capsunica este mult mai naturala si se poate folosi un sampon colorant, usor roscat, intre vopsiri, astfel incat sa nu trebuiasca sa mergi foarte des la salon. Nuanta usor rosiatica iti incalzeste trasaturile fetei, in cazul in care tenul tau este foarte alb, astfel incat sa nu pari stearsa. Daca ai cateva suvite mai deschise la culoare, rezultatul e chiar de nota 10!

Un bond ce bate usor in castaniu pare culoarea cu care te-ai nascut, chiar daca nu se obtine usor. Rona O'Connor, stilista lui Blake Lively, amesteca vopsea aurie, o alta in nuanta mierii si una ce bate in culoarea caiselor. Pentru pastrarea stralucirii acestei nuante se recomanda folosirea frecventa a unor masti speciale pentru parul vopsit.

Acest tip de blond se potriveste cel mai bine cu ochii caprui, dupa cum se poate observa in cazul lui Carrie Underwood. Culoarea de baza trebuie sa fie asemeni cu cea a celor mai deschise inflexiuni ale irisului, un caramel de pilda, iar restul parului sa fie de culoarea mierii. Asigura-te ca este respectat acest detaliu, altfel ai putea parea stearsa.

Blondul nisipiu al lui Rachel McAdams este nuanta care prinde cel mai bine pe cele mai multe dintre femei. Ai grija ca iarna nuanta de auriu sa fie mai puternica, pentru a-ti incalzi trasaturile fetei mai palide, iar vara sa fie preponderente nuantele de blond argintiu, rece, pentru a scoate in evidenta nuanta mai calda a tenului. Aceata culoare trebuie inviorata o data pe luna.

Gisele Bundchen opteaza pentru o metoda neconventionala, ea alegand de bunavoie sa aiba radacinile intr-o nuanta mai inchisa. Astfel, parul ei e vopsit cu cateva nuante mai inchis la radacina si din ce in ce mai deschis spre varfuri. De fapt, in cazul ei, varfurile nici nu mai sunt vopsite. Acesta este un truc pe care nu il stiu toti stilistii, de a pune culoarea in degrade, ideal pentru femeile care isi agreseaza zilnic parul, cum e cazul modelului, al carui job o cere.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#nuante par blond, #par blond frecventa vopsire, #par blond idei, #par blond ingrijire nuante, #sfaturi vopsire par blond, #trucuri ingrijire par blond , #coafuri