Balansoarul pentru bebe - o necesitate. La ce trebuie sa fii atent atunci cand achizitionezi unul

Advertorial
Vineri, 28 Iulie 2017, ora 17:30
5897 citiri
Balansoarul pentru bebe - o necesitate. La ce trebuie sa fii atent atunci cand achizitionezi unul

Un lucru pe care parintii care au un bebelus il stiu deja pe dinafara: cel mic adoarme doar daca este leganat sau plimbat. Este ceva cu care s-au obisnuit deja si sunt dese exemplele in care fie mamica, fie taticul leagana din picioare chiar si in somn, cu un gest care a intrat in rutina si cu greu mai iese din ea.

Din fericire, pentru ei, lucrurile se pot schimba odata cu achizitionarea unui balansoar pentru bebe.

In timp, atunci cand oboseala isi face loc usor, dar sigur, in viata fiecarui parinte, cumpararea unui astfel de produs devine o necesitate.

Motivele pro pentru achizitionarea unui balansoar pentru bebe sunt variate, dar au un lucru in comun: linistea parintilor imbinata cu siguranta si confortul bebelusului:

● Ii ofera celui mic un spatiu confortabil si sigur.

● Bebelusul se relaxeaza si se simte bine datorita vibratiilor si leganarii.

Balansoarul pentru bebe poate fi folosit atat in casa, cat si afara.

● Astfel de produse sunt confectionate din materiale placute la atingere, potrivite pentru pielea sensibila a copilului.

● Este garantata si distractia celui mic, datorita jucariilor atasate, culorilor vii si melodiilor care vor aduce un zambet larg pe chipul acestuia.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un balansoar pentru bebe, iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a fi sigur ca ai facut o investitie buna:

● Siguranta balansoarului pentru bebe: este o necesitate absoluta. Standardele de siguranta ale unui leagan sunt urmatoarele: curea talie, retinere picioare si un ham bine - montaj. Un ham in cinci puncte este cea mai buna caracteristica a unui balansoar pentru bebe. De asemenea, el trebuie sa fie robust, pentru a mentine stabilitatea in timp ce bebelusul se afla in interior. O baza mai larga poate oferi o mai buna stabilitate.

● Miscarea si viteza: exista doua tipuri de balansoare pentru bebelusi, cele care incorporeaza inainte si inapoi miscarea si cealalta care se misca dintr-o parte in cealalta.

Cei mai multi dintre bebelusi tind sa se simta mai confortabil cu o miscare din stanga in dreapta a balansoarului. Viteza sporeste utilitatea unui balansoar pentru bebe. Trebuie setata cea potrivita pentru a evita eventualele neplaceri ale celui mic.

● Portabilitatea: daca doriti sa luati balansoarul pentru bebe alaturi de dumneavoastra in calatorii, este importanta achizitionarea unui portabil in loc de un model standard. Sunt mai usoare ca greutate, mai mici decat alte tipuri de balansoare, ceea ce le face mai usor de transportat dintr-un loc in altul.

● Curatarea usoara: ar trebui ales un balansoar pentru bebe care este usor de curatat, deoarece in primele luni bebelusul saliveaza, scuipa si are nevoie sa ii fie schimbat scutecul foarte des. Este foarte important ca balansoarul pentru bebe sa aiba un capac detasabil si lavabil pentru a mentine o igiena buna in jurul celui mic.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un balansoar pentru bebe, la Noriel gasesti o gama variata de produse, interesante ca modele, care indeplinesc toate conditiile de siguranta si confort, la preturi accesibile, care sigur iti vor face cu ochiul.

Mai mult decat atat, la comenzi de minimum 150 RON, Noriel pune la dispozitia clientilor livrarea gratuita, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta ridicarii acestuia de la magazine, desi si aceasta este o varianta pe care multi dintre parinti o folosesc ori de cate ori au ocazia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#balansoar bebelus , #copii