Cartea care iti adoarme imediat copilul

Marti, 18 August 2015, ora 13:30
4934 citiri
Cartea care iti adoarme imediat copilul
Foto: Captura Youtube/Read it and Sleep

Cartea intitulata "The Rabbit Who Wants to Fall Asleep" a devenit repede best-seller pe Amazon, motivul fiind faptul ca parintii au constatat ca cei mici adorm repede la lectura de seara.

"Magic" este termenul folosit de parinti pentru a caracteriza cartea lui Carl-Johan Forssen Ehrlin, psiholog si lingvist suedez care recurge la tehnici care ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze si in final sa adoarma, relateaza 7sur7.be.

Cartea de buzunar de 28 de pagini este prima publicata direct pe Amazon care ajunge best-seller pe platforma de comert online.

Parintilor li se recomanda ca in timpul lecturii sa caste copios, sa insiste pe anumite cuvinte si sa citeasca cu voce joasa si linistita.

Carti pentru copii: Prima mea carte despre forme

Potrivit lui Forssen Ehrlin, este vorba de echivalentul verbal al "leganatului bebelusului pana cand adoarme". "Ideea sa scriu o carte pentru copii mi-a venit in timp ce conduceam. Faceam o calatorie lunga cu mama si ea a adormit. M-am gandit ca imi pot utiliza metodele pentru a-i ajuta pe copii sa se relaxeze", a declarat scriitorul in The Telegraph.

"Cand ne-am oprit, mi-am notat totul pe un servetele de hartie, dar am avut nevoie de trei ani si jumatate sa construiesc povestea perfecta. Era nevoie ca toate tehnicile sa fie folosite intr-o ordine buna", a adaugat el. Potrivit autorului, cartea le permite copiilor sa faca parte cu adevarat din poveste si sa adoarma in acelasi timp cu personajul principal, iepurasul.

Carti pentru copii: Nu ti-e somn, ursuletule?

Parintii sunt incantati. "Nu am cuvinte. Astept sa ma ciupeasca cineva ca sa imi dau seama ca nu visez. Rutina de seara a trecut de la doua-trei ore la 12 minute. Fiul meu a adormit la pagina doi", spune unul dintre ei pe Amazon.

"The Rabbit Who Wants To Fall Asleep" a fost deja tradusa in sapte limbi, iar autorul intentioneaza sa scrie o alta carte pentru a-i incuraja pe copii sa mearga la toaleta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#carte adormit copii, #record vanzari carte copii, #vanzari carte adormit copii , #copii
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
M-ar interesa o carte care sa ii trezeasca pe aia mici.
Poza Huzum
Huzum
rank 2
Care , "Pas cu pas" a lu` K. Johannis ?