Cele mai bune aplicatii pentru copii (Android)

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 11:35
14403 citiri
Cele mai bune aplicatii pentru copii (Android)

Educatia copilului nu trebuie sa se incheie dupa ce vine de la gradinita sau de la scoala. Mintea celui mic trebuie stimulata si dupa ce ajunge acasa. Telefoanele inteligente sunt gadgeturi uimitoare ce isi pot gasi cu usurinta locul in educatia celui mic.

Pentru ca in magazinul virtual GooglePlay gasiti sute de aplicatii pentru copii, de la aplicatii pentru jocuri la aplicatii cu povesti sau aplicatii de aritmetica, am adunat, pentru dumneavoastra o lista cu aplicatii ce nu trebuie sa va lipseasca de pe telefonul/tableta Android.

Povesti

Aplicatia educativa Povesti a fost special conceputa pentru copilul tau si este disponibila pentru telefoanele sistem de operare Android si iOS.

Invita-l sa intre in lumea povestilor nemuritoare, a basmelor si a legendelor.

Aplicatia vine cu 4 povesti gratuite si cu posibilitatea achizitionarii altor povesti la un pret de aproximativ 4 lei per poveste.

Povestile sunt citite de actori cu experienta, sunt ilustrate profesionist si sunt interactive.

Invatam animalele

"Invatam animalele" este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale, care il va ajuta pe copilul tau sa cunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice si sa-si evalueze noile cunostinte acumulate.

Aplicatia pentru Android "Invatam animalele" contine imagini si sunete cu peste 50 de animale, grupate in animale domestice si animale salbatice. Copiii isi pot testa abilitatile de recunoastere a animalelor prin testele de evaluare.

English for kids with Benny

Invata limba engleza cu Benny este o aplicatie utila pentru cine doreste ca limba engleza sa fie o prezenta placuta in viata celui mic. Elefantelul Benny ii invata pe cei mici cuvinte de baza in limba lui Shakespeare: numere, culori, forme de salut, fructe, animale, jucarii etc.

Animal Puzzles

Aplicatia contine 30 de puzzle-uri simple cu animale. Copiii invata numele animalelor in limba engleza in timp ce isi exerseaza rabdarea si concentrarea.

Kids Doodle - Color & Draw

Kids Doodle este cea mai buna aplicatie pentru desenat special conceputa pentru copii. Aplicatia este viu colorata, contine 18 unelte si poate reda un desen sub forma unui film.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#aplicatii Android copii, #aplicatii povesti copii , #copii