Cui i-e frica de dentist? Vedetele raspund: Mie de durere mi-e groaza!

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 20:38
3962 citiri
Cui i-e frica de dentist? Vedetele raspund: Mie de durere mi-e groaza!
Foto: Arhiva personala/Maria Radu

Simona Patruleasa a declarat, vineri, ca nu se teme deloc de dentist. Chiar si in copilarie era unul dintre putinii copii care mergeau la cabinetul stomatologic de placere. Desi ai crede ca e o raritate, ca ea mai sunt cateva vedete.

Simona Patruleasa a lesinat in urma unei anestezii

Cantareata si actrita Aylin Cadir a declarat pentru Ziare.com ca nu are nicio retinere in a merge la dentist, asa cum celor mai multi dintre noi li se intampla: "Nu imi e teama sa merg la dentist. Am un doctor foarte bun, la care merg de cate ori e nevoie".

Cu Aylin Cadir despre POPS, actoria care nu e "rocket science" si autonomia turcilor din Dobrogea Interviu

In aceeasi categorie intra si cantareata Maria Radu, care afirma raspicat ca nu e deloc fricoasa. Aceasta ne-a declarat ca alatura vizitele la dentist cu ideea de sanatate, asa ca orice reticenta dispare: "Nu mi-e frica de dentist fiindca asociez mersul la dentist cu ideea de sanatate, de prevenire a unor aspecte neplacute si de tratare. Este important sa avem un zambet frumos cu totii!

Eu fac vizitele la dentist periodic si chiar cu placere! In general nu sunt o fire fricoasa! Asa ca mergeti la dentist, dragilor, fiindca un zambet sanatos si luminos este intotdeauna cuceritor!".

Maria Radu: Ma simt bine cu fiecare por. Dumnezeu m-a facut exact cum trebuia! Interviu

Vedeta TVR Nicolle Stanese, gazda finalei Eurovision Romania de anul acesta, admite ca intotdeauna s-a temut de dentist. A reusit sa treaca peste acest sentiment gratie unui medic, de care s-a si apropiat in timp: "Mi-a fost mereu frica de dentist, insa acum cativa ani am avut sansa sa cunosc un medic stomatolog minunat, care intre timp mi-a devenit si prietena draga, care m-a ajutat sa scap de aceasta teama.

Se numeste Andreea Ciucur si pentru ca felul in care lucreaza e unul extrem de delicat, pasesc de fiecare data cu incredere in cabinetul ei. Deci cred ca e important sa gasesti omul potrivit, care sa te ajute sa scapi de asta".

"Noua Andreea Marin", despre tinuta de la Eurovision, R. Moldova si viata: Am "alergie" la frustrari! Interviu

La polul opus se afla Mihai Traistariu, care in prezent urmeaza un tratament, ce-l obliga sa fie saptamanal in cabinetul medicului stomatolog. "Mi-e groaza, drept pentru care am schimbat dentistul tot timpul. Am ajuns sa fiu putin fitos si le spun din prima cele doua conditii: unu, sa nu ma doara deloc, nici macar injectia, si doi, sa fiu primul client pe ziua respectiva".

Strategia nu e tocmai rea, insa chiar si asa artistul admite ca, uneori, ii "curg lacrimi siroaie de durere". "Mie de durere mi-e groaza!", recunoaste cantaretul, care in prezent se confrunta cu o infectie.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#vedete dentist, #celebritati frica dentist, #Mihai Traitariu dentist, #frica dentist vedete, #dantura vedete , #copii