Cum desfunzi nasul copilului tau? - Sondaj

Luni, 03 Februarie 2014, ora 07:49
6041 citiri
Cum desfunzi nasul copilului tau? - Sondaj

Aerul uscat din camera poate duce la numeroase probleme de sanatate pentru copilul tau. Aproximativ 50% din bolile pe care le au copiii sunt infectii respiratorii, arata ultimele studii.

Aerul uscat din camera bebelusului absoarbe toata umezeala mucoasei aparatului respirator, astfel ca aceasta nu mai este capabila sa creeze o bariera impotriva bacteriilor respirate din aer.

De asemenea, deoarece bebelusii dorm in general pe spate, congestia nazala devine mai acuta, deoarece respiratia se face pe gura, iar aerul uscat din camera ii va irita gatul si va putea duce chiar la bronsita, deoarece nu este filtrat de mucoasa nazala infectata.

Daca secretiile nazale cu probleme nu sunt indepartate, poate aparea sinuzita sau otita, iar mucoasa infectata poate ajunge la zonele aparatului respirator (trahee, bronhii) iar mucusul inghitit poate cauza gastrita si dureri de stomac, voma sau chiar diaree.

Cea mai eficienta si rapida solutie pentru rezolvarea congestiei nazale o reprezinta folosirea unui aspiratorul nazal. Eficienta unui aspirator nazal este data de calitatea tehnologiei de vacuum, rapiditatea cu care indeparteaza secretile nazale, usurinta in demontare pentru curatare si sterilizare si ergonomia materialelor din care e compus aspiratorul nazal.

Cu Nosko ai doar o aspiratie nazala pana la un zambet fericit!

Aspiratorul nazal Nosko este sigur, se poate atasa pe orice aspirator, imbinand eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.

De ce Nosko?

  • acest aspirator nazal se bazeaza pe cea mai eficienta tehnologie cu vacuum.
  • structura acestui aspirator nazal este ideala pentru aspiratia nazala pentru sugari.
  • indeparteaza cu eficienta si rapid mucusul din cavitatea nazala.
  • aspiratorul se poate utiliza atat pentru sugari, cat si pentru adulti.
  • poate fi demontat, fiind astfel extrem de usor de curatat si de sterilizat
  • aspiratorul este certificat BPA FREE, compus din materiale din plastic non-toxice.

Descopera Aspiratorul Nazal Nosko

Tu ce metoda folosesti pentru copilul tau? Spray sau solutii lichide, aspirator nazal, alte metode sau nu folosesti nimic? Impartaseste cu noi, in sectiunea de comentarii, pararea ta.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#aspirator nazal Nosko, #desfundat nas copii, #congestie nazala bebelusi , #copii