Echipa www.allkids.ro pune accent pe sanatatea copilului dumneavoastra!

Advertorial
Miercuri, 22 Martie 2017, ora 16:55
5322 citiri
Echipa www.allkids.ro pune accent pe sanatatea copilului dumneavoastra!

(P) Indiferent despre ce produs sau serviciu pentru copii este vorba, cu siguranta fiecare parinte isi doreste doar ce e mai bun si prin asta ne referim in mod obligatoriu la calitate.

Din acest motiv, la momentul de fata, raman foarte putine firme care comercializeaza produse pentru copii care au in vedere toate aspectele legate de sanatatea acestora.

Decizia de achizitie a unui astfel de articol, dedicat in totalitate celor mici, poate pune in dificultate parintii, in special cand desi preturile sunt ridicate, aspectele calitative lasa de dorit.

Echipa www.allkids.ro reprezinta un ansamblu de persoane dedicate pentru multumirea pe deplin a cerintelor clientilor, oferind nu numai produse superioare, ci si la preturi avantajoase pentru orice buzunar.

Este bine cunoscut ca cei mici se afla intr-un proces de crestere continua, de aceea parintii cheltuie sume considerabile pe articolele de imbracaminte, dar in continuare isi doresc sa le ofere celor mai dragi lor si jucarii sau alte produse foarte bune.

Jucariile au un rol deosebit in educatie, dar si in sanatate

Acesta este unul dintre principiile pe care se bazeaza echipa allkids.ro atunci cand isi diversifica gama de jucarii pentru copii.

Unii parinti nu constientizeaza importanta jucariilor in educatie. Ei bine, se considera in numeroasele studii realizate de cercetatori ca aceste produse pot influenta considerabil viata celor mici:

  • In cazul nou-nascutilor, stimulentele vizuale si auditive sunt extrem de relevante, acestea reusind sa ofere o stare de calmitate pentru un somn sanatos. Asadar, se recomanda acele tipuri de jucarii cat mai intens colorate, dar si care produc zgomote ce capteaza atentia copilului;

  • Jucariile pentru copilasii mici trebuie alese cu atentie de parinti, astfel incat sa nu poata fi ingerate (tendinta principala a micutilor la varste fragile) ceea ce ar duce la blocarea cailor respirative;

  • Pentru copiii putin mai marisori, parintii trebuie sa aiba in vedere alegerea acelor produse pentru joaca cat mai interactive, care sa stimuleze nu doar dezvoltarea psihicului acestora, cat si ale deprinderilor in general. De exemplu, prin joaca cei mici isi formeaza un anumit vocabular, isi maresc capacitatea de atentie si isi imbunatatesc abilitatea de a socializa, respectiv de a se integra in societate. De asemenea, unele jocuri pot presupune exercitii fizice interesante, ceea ce duce si la mentinerea unui organism cat mai sanatos.

Alimentatia sugarilor - element de maxima importanta pentru mamici

Atunci cand ne referim la sugari, orice mamica stie in mod sigur ca este la un moment dat nevoie de a introduce biberonul pentru a alimenta copilul. Ei bine, acest produs prezinta o mare importanta in sanatatea copiilor, mai ales datorita materialului din care este confectionat.

Desi nu exista nicio reglementare cu privire la aceasta situatie, majoritatea medicilor afirma ca biberoanele din plastic pot crea un mediu prielnic diverselor bacterii si, din acest motiv, recomanda mamicilor sa opteze pentru cele din sticla.

Bineinteles, persoanele care aleg biberoane din plastic pentru a alimenta sugarii nu fac o greseala semnificativa, insa trebuie sa fie atenti ca produsele sa nu fie din plastic reciclabil deoarece s-a demonstrat ca majoritatea de acest gen contin BPA - o componenta sintetica daunatoare organismului.

Un alt aspect de mare importanta tine de sterilizarea eficienta a biberoanelor. Mamicile interesate pot gasi pe site-ul www.allkids.ro astfel de produse, realizate in parametri optimi.

Lenjeriile de pat - recomandari de achizitie

Intrucat echipa allkids.ro isi doreste sa puna la dispozitia parintilor interesati de sanatatea copiilor lor doar cele mai bune produse, bineinteles ca a inclus in oferta lor si lenjerii de pat de cea mai bune calitate.

Este bine de retinut ca lenjeriile de pat, dar si alte produse similare, cum sunt pernele sau pilotele, trebuie sa fie confectionate doar din materiale naturale (cum este de exemplu bumbacul) si nu sintetice, pentru a impiedica o serie de afectiuni: alergii, iritatii ale pielii, eczeme, afectiuni pulmonare, cresterea sensibilitatii pielii etc.

De asemenea, colorantii artificiali folositi in realizarea modelelor atragatoare de lenjerii, ce starnesc interesul copiilor, trebuie evitati, recomandat fiind doar vopsele naturale. Bineinteles, eticheta produselor alese trebuie sa prezinte toate aceste informatii, de care orice parinte responsabil ar trebui sa fie interesat.

Atunci cand se doreste a fi achizitionat orice produs ce poate influenta sanatatea copiilor, este recomandat ca parintii sa apeleze cu incredere nu doar la sfatul medicilor, ci si la recomandarile persoanelor specializate in acest domeniu, precum sunt reprezentantii magazinelor de produse pentru cei mici.

De exemplu, echipa www.allkids.ro sta mereu la dispozitia clientilor cu cele mai bune indrumari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#jucarii copii, #magazin jucarii , #copii