Gestul emotionant facut de un politist pentru un copil de patru ani: "Cand au auzit sirenele, vecinii au iesit sa ma intrebe ce s-a intamplat"

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 14:43
2024 citiri
Gestul emotionant facut de un politist pentru un copil de patru ani: "Cand au auzit sirenele, vecinii au iesit sa ma intrebe ce s-a intamplat"
Foto: Shutterstock.com

Un ofiter de politie din Miami a reusit sa aduca pe culmile fericirii un copil de patru ani care-si dorea la randul lui sa apere lumea de infractori, dupa ce initial pustiul fusese dezamagit de oamenii legii.

Shaedon Reed a lasat jucariile deoparte si a dezvoltat o dragoste exceptionala pentru uniforma de politist. Visul sau este sa prinda infractori si sa-i bage la inchisoare, asa cum a vazut el la televizor. A fost atat de incantat de ideea asta incat si-a rugat mama sa-i cumpere un costum de politist. De ziua lui, o parte din vis i s-a indeplinit si a putut sa imbrace uniforma de politist: "Chiar se prefacea ca aresteaza oameni", marturiseste Kimberly Reed, mama micutului Shaedon. Micutul Shaedon isi ruga des mama sa-l imbrace in uniforma si defila mandru prin casa si prin cartier.

Intr-o zi, un ofiter de politie le-a batut la usa sa se intereseze de un minor disparut, care fusese vazut ultima data prin zona. Micutul Shaedon a fost in culmea fericirii cand l-a vazut la usa. A inceput sa tipe de fericire si a incercat sa atraga atentia asupra lui: "Abia se auzea ce vorbim. A incercat de nenumarate ori sa-i atraga atentia. A pus intrebari in continuu. Ofiterul l-a ignorat insa. Din acea zi, el mi-a cerut sa nu-l mai imbrac in politist", marturiseste mama baietelului de patru ani.

Mama lui Shaedon s-a plans, pe un site, unei alte mamici, de aceasta experienta dezamagitoare pentru micutul ei. Mesajul a fost vazut de un politist din Miami, care i-a trimis un mesaj ca le va face o vizita, pentru ca vrea sa-i intalneasca fiul. Asa cum a promis, ofiterul Kelly Johnson s-a deplasat special la resedinta familiei Reed, pentru a-l intalni pe Shaedon.

"A petrecut mai mult timp cu el decat m-as fi gandit. I-a aratat masina de politie, s-au jucat si au vorbit, iar fiul meu i-a pus pe insigna un sticker cu Paw Patrol. Sper ca ofiterul si-a adus aminte de asta (sa-si scoate sticker-ul de pe insigna - n.red.), pentru eu am uitat sa-i reamintesc (ca are pe insigna un sticker cu Paw Patrol - n.red.). "

Ofiterul i-a prezentat lui Shaedon un filmulet despre cum sa folosesti arma in siguranta, dupa care i-a prezentat echipamentul: "Lui Shaedon i-a placut. Ofiterul Johnson l-a facut sa se simta foarte bine, l-a luat afara si l-a lasat sa se joace cu sirenele si cu luminile de pe masina lui de patrulare. Toti vecinii au iesit afara sa intrebe ce se intampla", a povestit amuzata mama copilului. Acum, probabil ca Shaedon isi doreste mai mult ca oricand sa se faca politist.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Shaedon Reed politist, #jucarii politisti, #jucarii Paw Patrol , #copii