Incaltaminte pentru scoala

Luni, 20 August 2018, ora 12:45
2066 citiri
Incaltaminte pentru scoala

Copiii cresc intr-un ritm alert si pot trece doar cateva luni pana cand va trebui ca un parinte sa schimbe un numar destul de mare de articole din vestimentatia copilului sau deoarece acestea nu se mai potrivesc marimilor lor. Si nici incaltamintea nu face o exceptie.

Avand in vedere ca nu mai este mult pana la inceperea scolii si curand va trebui sa mergi la cumparaturi iata cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere atunci cand vei achizitiona incaltaminte scoala.

Este bine stiut faptul ca cei mici sunt intr-o continua crestere, asadar la capitolul incaltaminte este important ca intotdeauna sa achizitionam o pereche de incaltaminte cu o jumatate de numar mai mare decat dimensiunile celui mic, pentru a exista loc pentru cresterea piciorului.

Atunci cand vine vorba de bugetul pe care il aloci pentru incaltamintea copilului tau, este important sa ai in vedere faptul ca cel mic va avea nevoie de mai multe tipuri de incaltaminte: pantofii cu care va merge zilnic, adidasi de sport, ghetutele pentru sezonul rece etc.

Desi este posibil ca acestea sa nu i se mai potriveasca anul urmator, este recomandat sa achizitionezi incaltaminte calitativa. Desi te poti gandi ca asta va presupune un efort financiar mai mare, nu uita ca mereu sunt promotii astfel incat vei putea gasi calitate la unpret avantajos. Este mai bine ca incaltamintea sa ramana mica, decat sa se uzeze rapid si sa trebuiasca sa achizitionezi alta.

Tipul de incaltaminte ales conteaza foarte mult si pentru felul in care de dezvolta piciorul celui mic. O pereche de incaltaminte fabricata din materialul potrivit va garanta faptul ca cel mic se va putea dezvolta fara dificultati. Cea mai potrivita incaltaminte copii pentru cresterea armonioasa a picioarelor celor mici este cea cu sireturi, cureluse sau arici.

De asemenea, pantofii alesi pentru scoala trebuie sa fie confectionati din materiale care sa lase pielea sa respire, trebuie sa fie obligatoriu confortabili, nu trebuie sa fie prea stransi, deoarece copiii vor sta destul de mult incaltati si se va crea o stare de disconfort sau le vor face bataturi. Talpa incaltamintii trebuie sa fie flexibila, antiderapanta, nu se recomanda incaltamintea cu talpile rigide.

Sa nu uitam ca incaltamintea pentru scoala este o investitie, nu un moft, deoarece va fi purtata zilnic, cateva ore, si acesta este motivul pentru care trebuie sa fie foarte comozi, practici si usori.

Atat in magazinele locale cat si in cele online veti gasi o gama diversa de produse in nenumarate culori, usor de asortat la uniformele scolare, avand in vedere ca in ultimul timp aceasta a revenit in scoli.

Ghetele sunt alternativa perfecta penru zilele reci si ploioase de toamna. Si in cazul acestora, ca si in cazul incaltamintii de vara sau primavara, trebuie sa se pastreze nuantele neutre.

Incaltamintea sport, desi in prezent este purtat zilnic, indiferent de tinuta, aceasta ar trebui acceptata doar in timpul orelor de educatie fizica. Cand orele se desfasoara in sala de sport, incaltamintea purtata in acest interval trebuie sa fie adecvata, si nu trebuie purtata si in exterior.

Materialele cele mai calitative pentru incaltamintea de scoala sunt pielea normala si pielea intoarsa, ce lasa pielea sa respire si in plus sunt usor de intretinut.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#incaltaminte scoala, #incaltaminte copii , #copii