Masinutele electrice - bucurie si distractie

Marti, 23 Februarie 2016, ora 15:51
4975 citiri
Masinutele electrice - bucurie si distractie

Pentru orice copil, deplasarea cu o jucarie adecvata varstei va deveni o placere.

Pentru baieti, in special, nu este bucurie mai mare decat sa conduca el insusi o masina, asemeni tatalui. Acesta este pentru copil un vis ce poate deveni realitate oferindu-le ca jucarie o masinuta electrica. Aceasta jucarie ingenioasa, pe langa faptul ca respecta standardele europene in privinta materialelor din care este realizata, permite celor mici sa-si dezvolte o gama larga de abilitati - pe langa faptul ca are autonomie in miscare, stimuleaza atentia voluntara, abilitati de manevrare a unor obiecte mari in diferite spatii si stimuleaza increderea in sine.

Gama variata de modele despre care veti gasi imagini si informatii online corespunzatoare si complexe, va poate pune in dilema in privinta alegerii celei mai elegante masinute electrice. In scopul obtinerii unor informatii si precizari de larg interes, va recomandam cateva modele. Acestea pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi online cu livrare la domiciliu oriunde in tara.

Un model de masinuta electrica realizata cu un design deosebit asemeni unui Mercedes este "Mercedes G55 AMG SUV" actionata cu ajutorul acumulatorului 12V7AH ce pune in functiune cele doua motoare de 35W. Datorita structurii stabile, acest model permite o greutate de 40 kg, astfel incat poate fi utilizata concomitent de doi copii. Echipata cu volan cu leduri, oglinzi retrovizoare, faruri cu leduri si schimbator de viteze, este o replica in miniatura a unei masini reale. Se deplaseaza inainte si inapoi, porneste la cheie, viteza de deplasare este de 4-7 km/ora si poate fi controlata de catre parinti prin telecomanda pe toata perioada de utilizare neintrerupta, mai exact 1,5 ore la parametrii optimi de functionare.

Are doua viteze de deplasare inainte si doua viteze pentru marsarier. Usile din fata se deschid, un alt motiv de incantare pentru cei mici, iar pornirea se realizeaza cu ajutorul unui buton ce emite concomitent demararii un sunet asemanator celui de pornire a masinii adevarate. Rotile mari au aderenta perfecta pe orice tip de teren, iar centurile de siguranta reglabile pe lungime garanteaza siguranta in deplasare.

"Masinuta electrica cu doua locuri Drifter Jeep 4x4" reprezinta o alta varianta de jucarie ce poate fi utilizata concomitent de doi copii. Este disponibila in patru variante coloristice: negru, rosu, galben si verde. Jucaria este dotata cu baterie de 12 V si telecomanda pentru parinti. Rotile robuste asigura stabilitate si aderenta pe terenuri denivelate, iar centurile de siguranta reglabile pe lungime asigura stabilitatea soferului si pasagerului in timpul deplasarii. Cele doua motoare independente, cu putere de 6V/7Ah sunt amplasate pe rotile din spate, iar viteza de deplasare este controlata prin pedala din podea si / sau telecomanda. Micul vehicol se deplaseaza inainte si inapoi cu ajutorul volanului si a unui buton. Dezvolta doua viteze pentru inainte, de 3,2km/h si 6,8 km/h cu activitate independenta de 1,5 ore. Accesoriile incluse: leduri, faruri, claxon, muzica si designul special o recomanda pentru utilizarea in siguranta de catre copiii cu varste intre 3-8 ani.

Special creata pentru a putea fi utilizata concomitent de doi copii, dar de aceasta data acoperita cu cupola, asemeni unei masini adevarate, este varianta "Masinuta electrica Mercedes ML63". Este recomandata copiilor de peste 3 ani, iar greutatea maxima suportata este de 30 kg. Are un design cu adevarat special! Structura sa metalica, dimensiunea generoasa a scaunelor si rotile late reprezinta cateva elemente esentiale in siguranta oferita in timpul deplasarii. Pedala din podea se foloseste atat pentru acceleratie, cat si pentru marsarier.

Viteza dezvoltata pentru mersul inainte este de 4-7 km/h, iar directia de depalsare este controlata cu volanul. Centurile de siguranta pentru cei doi copii sunt ajustabile pe lungime si contribuie la siguranta lor in timpul deplasarii. Celelalte accesorii ale masinii de jucarie sporesc bucuria si placerea de a conduce o asemenea masina: farurile, ledurile de pe volan, claxonul oglinzile retrovizoare.

Un alt element special este faptul ca usile se deschis permitand accesul in interior al celor doi copii asemeni unei masini adevarate. Masinuta electrica poate fi controlata si de catre adulti cu ajutorul telecomenzii incluse. Acumulatorul reincarcabil asigura independenta de functionare timp de 1,5 ore pe orice tip de teren si in orice anotimp. Aceasta jucarie ingenioasa este disponibila in doua variante coloristice: negru si grena.

Daca preferati masinute electrice Nichiduta create pentru un singur copil, va recomandam cateva dintre modelele ce au fost frecvent solicitate prin comenzi on line. Dintre cele trei modele de top va sugeram alegerea "Masinutei electrice Fire cu Telecomanda" ce poate fi utilizata de copiii cu varste intre 1-3 ani. Are un motor de 6V ce dezvolta o viteza de 3-4 km/h. Actionarea masinutei se face cu ajutorul pedalei din podea sau a telecomenzii manevrate de adult. Structura sa viguroasa, faptul ca are forma inchisa, roti late ce permit aderenta maxima, centura de siguranta reglabila si scaunul confortabil sunt atribute ce garanteaza siguranta celui mic in deplasare. Greutatea maxima admisa pentru functionarea in parametri normali este de 25 kg.

O alta masinuta aflata in topul preferintelor parintilor este "Masinuta Electrica Pentru Copii 621R" adecvata varstei de 3-6 ani poate fi utilizata de catre un singur copil. Designul sau remarcabil si finisajele alaturi de coloritul viu si accesoriile din dotare il vor transforma pe cel mic intr-o mica vedeta printre ceilalti copii. Rotile late sunt din plastic accesorizate cu banda lata de cauciuc natural ce permite o aderenta perfecta pe orice tip de sol. Acumulatorul reincarcabil de 6V si telecomanda sunt incluse in pachet, astfel incat deplasarea masinii sa se faca atat de catre micul sofer cu pedala si volanul, cat si prin telecomanda manevrata de parinti. Accesoriile din dotarea micului vehicul vor produce mare incantare copilului. Usa se deschide cu ajutorul unui buton, volanul este accesorizat cu lumini si sunete, oglinzile retrovizoare il ajuta sa urmareasca traseul cand utilizeaza mersul inapoi, iar sistemul de semnalizare indica directia in care doreste sa vireze masina.

Cea de-a treia posibilitate de alegere a unei masini compacte, sigure si cu un design atractiv este modelul "Masinuta electrica Fiat 500" disponibila in varianta rosu sau alb. Este realizata pentru a fi utilizata de un copil cu varsta intre 1-4 ani. Acest model de masinuta electrica are o structura stabila si generoasa, scaunul confortabil are centura de siguranta, iar pedala unica permite pornirea, accelerarea cu o viteza maxima de 3,7 km/h si mersul in marsarier.

Capota se deschide astfel incat cel mic poate fi si "mecanicul auto" ce face mici interventii pentru "buna fuctionare" a masinii. Rotile generoase, cu suprafata lata garanteaza stabilitatea perfecta pe orice tip de teren. Masinuta electrica "Fiat" poate fi manevrata de copil cu ajutorul volanului si al pedalei din podea, dar si cu telecomanda inclusa in pachet. Bateria reincarcabila de 6V, incarcatorul si telecomanda sunt incluse in pachet. Acest tip de masinuta are autonomie in utilizare de 75 minute, iar greutatea maxima admisa este de 25 kg. Respecta toate standardele impuse de UE pentru jucariile de acest tip.

Din categoria masinutelor electrice pentru copii fac parte si cele care se aseamana unor utilaje agricole sau ce se folosesc pe santiere. Designul acestora este o replica fidela a utilajului din realitate, ceea ce sporeste bucuria baietilor fascinati de asemenea jucarii. Din aceasta categorie putem aminti cateva modele care cu siguranta vor starni interesul parintilor si implicit al celor mici.

"Tractor cu excavator John Deere Ground Loader Peg Perego" este o jucarie excelenta ce poate fi utilizata pe orice tip de teren. Este destinata copiilor cu varste intre 3-6 ani si este accesorizata cu cuva ce se ridica sau coboara cu ajutorul unui buton. Structura stabila a masinutei si rotile mari, alaturi de scaunul confortabil si reglabil pe adancime dotat cu centura de siguranta garanteaza utilizarea acesteia in orice sezon. Bateria reincarcabila permite dezvoltarea unei viteze de 3,5-7,5 m/h si nu este accesorizata cu telecomanda. Masinuta functioneaza autonom in parametri normali timp de 40 minute.

O alta replica a unui utilaj frecvent intalnit in viata cotidiana este "Excavatorul electric Toyz By Caretero" destinat copiilor cu varste intre 3-8 ani. Acumulatorul reincarcabil de 6V dezvolta o viteza de 5,7 km/h si este pus in functiune cu ajutorul pedalei din podea. Cupa excavatorului este mobila si ofera posibilitatea de a transporta dintr-un loc in altul o greutate maxima de 3 kg. Accesorizata cu leduri, volan, oglinzi retrovizoare si sunete, aceasta masinuta va deveni cu siguranta preferata oricarui baietel.

Din aceeasi categorie a masinutelor electrice excavatoare face parte varianta "Excavator electric Toyz Digger 6V Galben". Acest model are cupa legata de un brat vertical mobil actionat cu ajutorul unui buton de catre copilul aflat pe scaunul spatios. Acest tip de jucarie se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3-7 ani si datorita robustetii intregului ansamblu; butoanele pentru diferite operatii sunt montate in bord. Mai multe modele gasiti pe www.nichiduta.ro.

Pentru cei pasionati de motociclete, sunt diferite variante de ATV-uri create pentru copiii cu varste de 2-4 ani ce sunt propulsate cu acumulator de 6V 4AH. Structura sa stabila din pvc, rotile generoase si scaunul confortabil flancat de doua bare de protectie garanteaza deplasarea in siguranta a celui mic. Si aceste masinute electrice sunt accesorizate cu leduri, faruri, melodii actionate de butoane. Durata de functionare este de 1,5 ore, iar viteza maxima de deplasare este de 3-5 km/h.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#jucarii copii masinute electornice, #masinute jucarii inteligente copii , #copii