Ziare.com

Tabara in care copiii invata sa devina cavaleri si domnite

Sambata, 10 Mai 2014, ora 13:15

   

Tabara in care copiii invata sa devina cavaleri si domnite
O tabara in care copilul tau sa invete sa se poarte ca un cavaler sau o domnita, dupa caz, ar putea fi o alegere extrem de educativa pentru cel mic, in aceasta vara.

"Tabara Medievala" are loc anul acesta in Comuna Fundata, satul Sirnea, un loc inconjurat de Muntii Bucegi si Piatra Craiului. Aici copilul tau va fi captivat timp de o saptamana intr-o lume a povestilor, departe de televizor, tableta sau telefon, fiind inconjurat de o multime de copii de varsta sa, de flamuri medievale si de fosnetul copacilor.

Timp de o saptamana, cel mic va deprinde "spiritul drept", specific cavalerilor, cu teluri inalte si eroi. Domnitele vor primi rochii medievale, iar cavalerii vor avea tunici si scuturi cu insemne heraldice.

In tabara se desfasoara cinci ateliere (pictura si heraldica medievala, scrima cu spada medievala, tir cu arcul, teatru si imporvizatie medievala, realizare manuala a hartiei) care sunt tratate curricular, cu un set de abilitati pe care copiii trebuie sa le deprinda la sfarsitul taberei.

Citeste mai multe despre Tabara in care copiii invata sa devina cavaleri si domnite pe Business24

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 577 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor