5 indicii ca o femeie insala

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 17:22
12429 citiri
5 indicii ca o femeie insala

Exista detectivi specializati care pot recunoaste imediat semenele ce arata ca o femeie te inseala si sunt dispusi sa iti impartaseasca unele dintre trucurile lor.

Christopher Paoletti si Tony DeLorenzo, ambii detectivi renumiti, au cate 45 ani experienta in dezlegarea unor asemenea cazuri si au oferit revistei Modern Man cateva sfaturi prin care barbatii isi pot da seama ca femeia de langa ei ii inseala.

Nu-si mai doreste preludiu

Orice femeie isi doreste ca preludiul sa dureze cat mai mult, iar atunci cand incepe sa vrea doar partide rapide de sex inseamna ca ceva este in neregula. Ar putea fi un semn ca nu mai este la fel de atrasa de tine, caci mintea ei zboara la altcineva.

Iti povesteste mai mult decat inainte cum a fost ziua ei

Daca un barbat insala, incepe sa fie secretos. In schimb, femeia va trece in extrema cealalta, povestind poate mai mult decat este cazul, pentru a nu iti lasa loc de suspiciuni cu privire la modul in care si-a petrecut ziua. Prea multe detalii ar trebui sa te puna pe ganduri.

Agitatie inexplicabila

Pe cand lucra la cea de-a doua carte a sa, DeLorenzo a cercetat limbajul trupului. El spune ca daca isi tine mainile prea mult in buzunare, isi atinge fata sau cauta mereu prin geanta dupa nimicuri, acestea sunt cu siguranta semne de nervozitate anormala.

Nu isi mai foloseste telefonul in prezenta ta

Daca pana acum iubita ta nu lasa telefonul din mana, dar acum il tine in geanta si nu mai pare interesata de mesaje si convorbiri, nu inseamna neaparat ca incearca sa isi faca mai mult timp pentru tine. Urmareste cu atentie daca nu cumva odata ce tu dispari din camera ea incepe sa foloseasca telefonul din nou. Asta ar putea insemna ca se fereste de tine.

Nu te mai cicaleste deloc

Nu te mai cearta ca lasi capacul de la toaleta ridicat sau ca iti imprastii hainele prin toata casa. Inainte, un astfel de comportament o enerva, dar acum ignora gesturile tale. Nu suna prea bine, inseamna ca nu mai are niciun interes sa te tina langa ea si de aceea nu mai vrea sa te schimbe.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#barbat inselat, #semne amant, #comportament femeie adultera, #semne aventura , #cuplu