7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 16:26
5896 citiri
7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie
Foto: ele.ro

La inceput totul este roz, apoi apar tot felul de situatii care te pun pe ganduri si te fac sa te intrebi daca relatia ta este ok. Raspunsul se afla chiar in fata ta, insa poate ca ai nevoie de cineva care sa ti-l arate. Oricat de greu ar parea, despartirea este cea mai buna solutie pentru tine.

Iata 7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie!

1. Va evitati

Inconstient, va evitati, petreceti din ce in ce mai mult timp la birou sau in compania prietenilor fara a va vedea unul cu celalalt. Este un alt semn care iti spune ca ar fi cazul sa va despartiti. De fapt, asta inseamna cat se poate de clar ca tu nu mai esti fericita in acea relatie.

2. Nu va vedeti un viitor comun

Daca iubitul tau vrea sa va mutati in alta parte, iar tu esti legata de zona in care locuiesti, vei fi foarte nefericita daca ramaneti impreuna. Poate tu visezi sa-ti intemeiezi o familie si iti doresti copii, insa el nici nu vrea sa auda de asa ceva. In orice situatie, planurile de viitor ar trebui sa fie comune, iar daca in relatia ta nu este cazul, inseamna ca nu aveti un viitor impreuna.

3. Comunicarea este inexistenta

Comunicarea este cheia unei relatii sanatoase, iar intreruperea ei poate pune stop povestii de dragoste dintre voi doi. Faptul ca va salutati dimineata si vorbiti la telefon lucruri marunte, cum ar fi ce sa cumparati cand ajungeti acasa, nu inseamna ca aveti o comunicare solida. Citeste mai multe despre 7 semne ca e timpul sa pleci dintr-o relatie. Pune punct, fara sa regreti! pe ele.ro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#semne despartire, #semne relatie fara viitor, #semne despartire cuplu, #cauze despartire cuplu , #cuplu
Comentarii
S
Stan
rank 1
Si daca pe langa toate semnele astea, nici sexul nu mai merge...