Ce sa faci si ce nu dupa ce agati o femeie la o petrecere

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 15:36
7900 citiri
Ce sa faci si ce nu dupa ce agati o femeie la o petrecere

Atunci cand te afli in club sau la o petrecere, s-ar putea sa-ti fie destul de usor sa faci rost de numarul de telefon al unei femei, caci de multe ori acestea sunt bine dispuse, au iesit sa se distreze si sa faca lucruri amuzante, lsandu-se si mai usor seduse.

Problema intervine atunci cand vrei sa ii propui sa va vedeti zilele viitoare. De multe ori barbatii fac niste greseli care le micsoreaza sansele sa o intalneasca ulterior. Un sondaj pe aceasta tema, printre femei, dezvaluie felul in care acestea gandesc, conform Guest to Guest:

1. Femeile care dau unui barbat numarul de telefon, intr-o seara, se asteapta sa fie sunate, a doua zi, in proportie de 60%. Restul s-ar putea sa considere prea rapid acest gest. Cel mai bine este sa o suni, dar sa nu o inviti in oras chiar in ziua respectiva, ci doar sa o anunti ca ti-ar placea sa iesiti undeva in curand.

2. Daca barbatul suna a doua zi, 32% dintre femei se declara impresionate, 2% absolut deloc, dimpotriva, niciuna nu se sperie, 40% sunt indiferente, iar restul au altfel de reactii, a mai aratat sondajul.

3. Cel mai bine este sa astepti cateva zile pana sa dai un semn de viata. Cele mai multe femei considera ca o zi de asteptare este suficient, 60% recomandand acest interval de timp, 37% dintre ele considera ca e bine ca barbatul sa sune dupa 2 - 3 zile, 2% cred ca o saptamana este perioada ideala de tatonare si asteptare.

4. Daca te gandesti ca mai bine nici nu ai mai suna, pentru ca oricum nu ai nicio sansa, rezultatele arata in felul urmator: 26% dintre femei ar prefera ca primele discutii sa aiba loc prin mesaje, 36% vor sa fie sunate, 28% nu le mai pasa daca sunt contactate sau nu si restul au dat diverse alte raspunsuri.

Cel mai bine este sa testezi terenul cu un mesaj inainte sa suni. Daca iti raspunde, cu siguranta este interesata de tine.

5. Majoritatea femeilor isi doresc sa fie adaugate in lista ta de prieteni pe Facebook in maxim o saptamana, in timp ce 26% dintre ele isi doresc sa fie ele cele care fac acest pas.

6. In ceea ce priveste locul unde sa mergi cu o tanara femeie la prima intalnire, cele mai multe, in proportie de 38%, isi doresc sa ajunga intr-un local unde sa serveasca ceva racoritor. Un sfert dintre ele isi doresc sa ajunga intr-un loc inedit, sa fie surprinse. O iesire la cinema nu este o idee buna, caci in timpul unei asemenea intalniri nu aveti ocazia sa va cunoasteti mai deloc.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#sfaturi impresionat femei, #sfaturi prima intalnire, #sfaturi agatat fete, #sfaturi cucerit femeie , #cuplu