Cum sa fii un iubit de prima clasa - creste-ti nivelul oxitocinei

Luni, 16 Iulie 2012, ora 19:47
4347 citiri
Cum sa fii un iubit de prima clasa - creste-ti nivelul oxitocinei

Daca esti un romantic incurabil, este posibil sa nu mai ai nevoie de informatii despre cum sa fii un amant excelent. In cazul in care primesti in mod constant reclamatii de la pereche, insa, este bine sa iti faci lectiile mai temeinic.

Aici intra in rol hormonul numit oxitocina, responsabil cu starea de bine in doi. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru ca nivelul acestuia sa creasca si in organismul perechii tale, conform Prevention:

Priveste un film emotionant

Daca privesti un film care aproape ca te va face sa plangi, cu siguranta nivelul oxitocinei va creste, iar daca esti alaturi de iubita cand faci acest lucru va fi si mai bine. Oxitocina creste cu 10-20% si te vei simti mai relaxat si mai dornic de a-ti imbratisa partenera.

Canta la karaoke

Inscrie-te intr-un cor, arata-ti talentul muzical in fata prietenilor sau a familiei, canta cat poti de des, insa nu singur, ci de fata cu prietenii, si nivelul hormonului va creste, de asemenea.

Fa miscare de orice fel

Miscarea este buna in general, dar cea mai buna modalitate de a creste nivelul oxitocinei este de a dansa chiar cu partenera. Nivelul hormonului creste cu 11% indiferent de varsta celor implicati, acestia simtindu-se mult mai apropiati unul de altul.

Fa ceva sa-ti creasca adrenalina

Vrei sa iti condimentezi relatia? De ce nu incerci sa faci bungee jumping, sa sari cu parasuta sau sa te dai intr-un roller coaster? Orice iti creste nivelul adrenalinei iti va creste si apetitul pentru sex.

Plimbati-va impreuna

Pe langa faptul ca 30 de minute de plimbare mana in mana vor face sa creasca nivelul oxitocinei, intarind relatia, si sanatatea va avea de castigat.

Spune-i ca o/il iubesti

Marturisirea iubirii va creste starea de bine dintre voi doi. Nu te rezuma doar la pereche, spune-le si parintilor si prietenilor cat tii la ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#crestere nivel oxitocina, #oxitocina cuplu, #relatie fericita sfaturi, #sfaturi cuplu , #cuplu
Comentarii
Poza GABIERUL
GABIERUL
rank 5
Poza unaltroman
unaltroman
rank 1
sau fa-te uslamist si trage o relatie tip bombo-ponta