Cum sa-ti dai seama ca el te insala

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 18:17
29884 citiri
Cum sa-ti dai seama ca el te insala

Fie ca v-ati casatorit sau nu, ai un barbat in viata ta pe care il stii de o perioada lunga de timp si pe care il iubesti enorm. In ultima perioada insa ti se pare ca incep sa se ridice cateva semne de intrebare in ceea ce priveste relatia voastra.

Totusi, nu ai vrea sa te certi cu el pentru nimicuri, asa ca o metoda buna este sa stai si sa-i analizezi atent comportamentul. Iata la ce trebuie sa fii atenta si ce ar putea sa-ti dea de gandit, potrivit Msn:

1. Cauta schimbari in felul in care se ingrijeste. Spre exemplu, incepe sa foloseasca mai mult parfum, vrea tot timpul sa isi innoiasca garderoba, desi inainte nu era interesat de acest aspect, sau incepe sa isi spele singur hainele, desi altadata nici nu ar fi visat sa faca asta.

2. Un sot infidel, cel mai adesea, pierde noptile, asta din cauza ca incearca din rasputeri sa faca fata vietii duble pe care o traieste. Ai grija la obiceiurile sale ce tin de dormit si daca subit este foarte obosit dupa serviciu si nu poate functiona fara un pui de somn, vezi ce face in timpul noptii.

Ai putea observa ca noaptea sta si trimite mesaje, vorbeste la telefon din bucatarie sau sta pe Internet comunicand in scris cu diverse persoane.

3. Verifica eventuale fire de par care apar agatate de hainele lui, prin buzunare sau chiar in casa. Iti vei da seama cu siguranta care iti apartin si care nu. In plus, daca gasesti prin servieta sotului un parfum pe care tu nu l-ai folosit niciodata, impachetat frumos, nu fii prea sigura ca iti este destinat.

4. Daca iubitul tau are o alta relatie, cu siguranta bucuria de a petrece timp cu tine va disparea sau macar va mai pali putin. Brusc nu va mai fi atat de incantat de vacanta la care visati, de planurile pe termen lung, de orele lungi de conversatii si de vizitele in familie.

5. Va dori sa gaseasca fel de fel de scuze pentru a se intalni cu amanta, asa ca va incerca sa gaseasca mereu timp sa ajunga pana la magazinul din colt dupa fel de fel de lucruri nefolositoare si, eventual, va veni acasa fara ceea ce spusese ca isi doreste, pe motiv ca nu a gasit.

Ai grija, caci s-ar putea sa faca cu totul altceva in timpul cat este plecat.

6. Unul dintre cele mai vechi trucuri poate fi si cel mai indicat, asa ca ai grija la angajarea unei colege despre care nu spune altceva decat ca este neatragatoare, total lipsita de sarm si foarte nesuferita. De cele mai multe ori, barbatii simt nevoia sa spuna aceste lucruri pentru a-si linisti consoartele, dar se intampla sa fie cat se poate de neadevarate.

7. Ai grija daca sotul tau incepe sa fie extrem de grijuliu cu telefonul sau, ii pune parola si nu te lasa sa te uiti in voie prin pozele sale, desi tu crezi ca sunt doar cu voi doi si, prin urmare, ai tot dreptul sa le privesti.

Parolele si tinutul telefonului tot timpul in buzunar inseamna clar ca iti ascunde ceva.

8. Un sot infidel nu mai are aceeasi pofta de sex, caci este deja obosit. Dar, daca este putintel mai istet, va realiza si el ca acest lucru il da de gol, asa ca va incerca sa te pacaleasca si sa mentina rutina cu care erai obisnuita. In acest caz, verifica eventuale flacoane de pastile care sa-i imbunatateasca potenta.

9. Un sot care insala nu va lasa niciodata arhiva calculatorului nestearsa, caci este evident un mod foarte usor de a fi prins, mai ales daca vorbeste cu noua iubita online.

Mai rar, dar se intampla, unii barbati isi fac conturi de socializare sub alt nume, asa ca poti verifica si acest aspect daca deja mai ai si alte indicii care iti intaresc suspiciunile.

10. Observa modificari din masina sa, cum ar fi radioul setat pe o fercventa pe care stii ca in mod normal nu ar asculta-o niciodata. In plus, oricat de crud ar parea, cauta si modificari care apar in propriul pat. Poti pune anumite semne sub asternuturi sau perne, care iti vor da indicii pretioase.

Contrar credintei populare, dragostea nu paleste odata cu inaintarea in varsta, dupa cum arata un studiu al Universitatii din Chicago, in care majoritatea persoanelor intre 57 si 85 de ani au raspuns ca sexul este important intr-o relatie.

Daca acest aspect iti face probleme, incearca sa iei masuri pentru a remedia situatia, nu te complace in ea, caci s-ar putea ca peste un timp sa regreti ca ai stat impasibila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#indicii inselat, #indicii partener infidel, #infidelitate indicii, #infidelitate sfaturi, #aventura semne , #cuplu