Cum sunt romanii care isi fac cont pe site-urile de dating online - Diferente intre barbati si femei

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 17:48
40976 citiri
Cum sunt romanii care isi fac cont pe site-urile de dating online - Diferente intre barbati si femei
Foto: autostraddle.com

Un barbat care-si face cont pe un site de dating, in speta Sentimente.ro, cel mai mare de acest gen din Romania si cu o vechime de 13 ani, a avut, in medie, cinci relatii. Femeile au, in medie, un trecut amoros legat de mai putine persoane - intre doua si cinci relatii - insa stiu cu mai multa claritate ce vor.

Tot ele sunt si cele mai sincere in datele pe care le posteaza pe profilul lor. Barbatii, dupa cum arata un sondaj realizat de Sentimente.ro in luna octombrie - noiembrie 2014, sunt mai predispusi sa "infloresca" legat de aspectul fizic, mai ales in ceea ce priveste inaltimea.

Conform sondajului realizat pe 3.392 de persoane, pe Sentimente.ro sunt 60% barbati, dintre care 43% au varste cuprinse intre 25 - 34 de ani. 36% au facutatea absolvita, iar 73% au venit mediu.

30% dintre femeile care au cont pe acelasi site de dating online lucreaza in domeniul financiar, administrativ, marketing sau vanzari. Conform sondajului cu o marja de eroare de 1,2%, 12% dintre femeile cu cont pe site nu au deloc timp liber.

Femeile din Gemeni, cele mai numeroase

Cele mai active femei de pe site-ul de dating sunt in zodiile Gemeni, Leu, Fecioara si Capricorn. Indiferent de zodie, pentru cele mai multe sunt extrem de importante religia si etnia potentialului partener.

Tot femeile sunt si cele mai sceptice, ele cautand in proportie mai mare pe Google informatii despre potentialul partener, inainte de o intalnire. Peste jumatate dintre femeile care si-au facut cont isi doresc sa se casatoreasca.

Din sondaj a mai reiesit ca 45% dintre cei care isi fac cont nu se implica intr-o relatie daca potentialul partener are un statut neclar, este casatorit, in curs de divort sau implicat intr-o alta relatie.

Sentimente.ro lanseaza prima aplicatie iPhone realizata in Romania

Jumatate dintre cei care au un cont pe Sentimente.ro sustin ca, atunci cand doresc sa intalneasca in viata reala persoana cu care au conversat online, emotiile sunt similare sau chiar mai puternice decat cele care apar la un interviu pentru un job important. Mai emotionati decat femeile sunt barbatii, mai arata statistica.

Limbajul nepotrivit costa

Sentimente.ro are, in prezent, 1.100.000 de utilizatori inregistrati, adica aproximativ jumatate din populatia Capitalei. Si-a capatat renumele de site "serios" si datorita faptului ca persoanele care au un limbaj trivial, nepotrivit, sunt blocate automat, fiind nevoite sa plateasca pentru a fi deblocate.

A treia astfel de "abatere" se taxeaza cu 100 de dolari, suma pe care niciun utilizator nu a platit-o pana in prezent, semn ca strategia functioneaza.

La nivel mondial, 20% dintre cei care se cunosc online ajung sa se casatoreasca, arata statisticile. Dintre utilizatorii Sentimente.ro care s-au casatorit, 10% au deja si copii.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Sentimentero sondaj, #Sentimente ro utilizatori date, #femei siteuri online dating, #profil barbati siteuri dating, #profil femei site matrimoniale , #cuplu