Secrete care te ajuta sa iti gasesti iubirea adevarata

Duminica, 27 Octombrie 2013, ora 14:27
11123 citiri
Secrete care te ajuta sa iti gasesti iubirea adevarata
Foto: news.com.au

Uneori, desi isi doresc un partener, femeile fac multe greseli care le tin departe de barbatul dorit. Daca renunta la unele obiceiuri, ele pot avea imediat succes.

Specialistul in domeniu, Damien Diecke, ofera cateva sfaturi pentru femeile care isi doresc cu orice pret sa gaseasca iubirea adevarata, scrie news.com.au. Ele tin mai mult de schimbarea atitudinii si de abordarea celorlalti.

Arata ca esti interesata

Femeile fac adesea greseala de a privi in alta parte atunci cand sunt privite de barbati. Femeilor le place sa fie privite si urmarite, insa ele trebuie sa le ofere barbatilor si cateva indicii ca sunt interesate de ei.

Multi nu indraznesc sa le abordeze, mai ales daca ele nu par a fi interesate. Acest lucru nu inseamna ca femeile trebuie sa ii abordeze primele pe barbati, ci ca ele trebuie sa dea semnalele potrivite la timpul potrivit.

Sa stii ce vrei

Femeile trebuie sa stie bine ce isi doresc de la barbati. Ele pot sa ii faca pe barbatii de langa ele sa fie asa cum isi doresc. Daca se ataseaza emotional de ei, atunci despartirea din cauza nepotrivirii va fi mai greu de suportat.

De asemenea, este important ca femeile sa stie de la inceput daca vor o relatie de scurta durata sau una indelungata. Abia cand vor sti ce vor si barbatii de langa ele vor putea sa aiba incredere in ei.

Zambetul

Un zambet poate face multe pentru o femeie. Ea este mai atragatoare atunci cand zambeste. Zambetul arata, de asemenea, ca o femeie este deschisa si prietenoasa. Damien Diecke este de parere ca zambetul poate atrage barbati de calitate.

Mesajele si telefoanele

Atunci cand primeste un mesaj pe telefon sau rateaza un apel de la barbatul pe care il place, o femeie trebuie sa raspunda prompt. Altfel, el intelege ca ea nu este interesata de o relatie. Femeile care vor sa para inaccesibile nu au o atitudine prea buna.

Seductia

Contactul vizual cu un barbat poate face multe lucruri bune pentru o femeie. Nu este nevoie de trucuri complicate ale seductiei pentru ca el sa fie atras de o femeie. Atunci cand niciunul nu vorbeste, privirea poate spune mai mult decat multe cuvinte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#parteneri sex dragoste iubire femei barbati, #intalnire seductie secrete iubire , #cuplu