Semnale de alarma intr-o relatie

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 18:57
4823 citiri
Semnale de alarma intr-o relatie

Nicio relatie nu e usor de intretinut si se confrunta cu o multime de probleme pe masura ce anii trec. Important este sa identifici factorii care o pot distruge si sa iei masuri, daca este posibil, cat mai repede cu putinta.

Iata ce ar trebui sa iti dea de gandit intr-o relatie, conform Huffington Post:

1. parteenrul iti spune ca esti luna de pe cer chiar daca relatia abia a demarat. Afirma ca nu a mai intalnit o persoana cu care sa aiba o conexiune asa de stransa, ca vrea sa fie mereu alaturi de tine, in fiecare moment.

Este foarte posibil ca acest om sa devina foarte posesiv si sa vrea sa iti spuna tot timpul ce sa faci, in viitor.

2. Se enerveaza foarte usor, te critica din orice si nu este multumit daca spui "nu".

3. Incearca sa te convinga de faptul ca ideile tale nu sunt bune si ca ar trebui sa faci ca el.

4. Nu te intreaba foarte multe lucruri despre tine, nu este interesat de detalii, ci mai mult povesteste despre propria persoana.

5. Persoana in cauza este mai in varsta si nu a avut pana acum o relatie serioasa, sau, din contra, a avut mai multe, dar toate soldate cu divorturi si chiar certuri urate.

6. Este un om care a avut parte de experiente traumatizante in copilarie si nu a mers la un psiholog pentru a le rezolva.

7. Ii lipseste compasiunea, nu ii pasa atunci cand vede in jurul sau lucruri dureroase sau oameni cu probleme. Degeaba se poarta frumos cu tine daca in rpezenta celorlalti nu este asa. Este foarte posibil sa se prefaca doar.

8. Si-a abandonat copiii: chiar daca este divortat, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-si mai vada copiii sau sa aiba grija de ei. Daca ii abandoneaza, sub nicio forma nu te poti increde in acest om; este foarte posibil sa renunte si la tine cand se va plictisi sau va gasi pe cineva mai interesant. In plus, nu vrei ca si copiii tai sa patiti la fel.

9. Nu este deschis si dornic sa invete din conflictele pe care le aveti in relatie. Doua persoane cerebrale invata ceva chiar si dupa o cearta.

10. Are anumite obiceiuri pe care tu nu le suporti deloc: bea, fumeaza, foloseste droguri, este dependent de jocuri de noroc. Orice nu iti face placere acum nu iti va placea nici mai tarziu.

11. Este iresponsabil din punct de vedere material. Daca, desi relatia e abia la inceput, deja incepe sa iti ceara bani imprumut, ai grija, caci este posibil sa vrea sa te pacaleasca. In plus, ai grija ca nu cumva acesta sa fie un mod de viata pentru el.

12. Nu are prieteni apropiati si nu tine la familia lui. Probabil toate aceste persoane au un motiv pentru care stau departe de el.

13. Daca noul tau iubit este foarte gelos si posesiv, poate ca ti se va parea frumos la inceput si te vei simti magulita. In timp, insa, asta se poate transforma intr-o adevarata problema, putandu-se ajunge si la violenta.

14. Daca nu are hobby-uri si interese diverse e din nou un semnal de alarma, insemnand ca este o persoana ce in final te va plictisi, foarte comoda si dependenta de altii.

15. Nu isi asuma resposabilitati: vorbesti cu el si da vina mereu pe alte persoane pentru esecul din relatiile de pana acum. Asta nu este de bun augur, caci inseamna ca nu isi vede si partea lui de vina si intotdeauna va incerca sa fuga de responsabilitate in eventualele probleme pe care le veti avea.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#semnal alarma relatii, #semne probleme relatie, #semne persoana dubioasa relatie, #sfaturi relatii persoane , #cuplu