Aranjamente vesele pentru masa de Paste (Galerie foto)

Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 16:17
16662 citiri
Aranjamente vesele pentru masa de Paste (Galerie foto)

Pastele e la o aruncatura de bat si deja ai vopsit oua si ai gatit o multime de bunatati. Asta nu este suficient, insa, caci foarte important, din punct de vedere vizual, pentru invitatii tai este si cum aranjezi masa festiva.

Nu este deloc greu sa creezi un mic loc magic in sufragerie. Iata cum poti sa ornezi masa de Paste, conform Good Housekeeping:

Pune pe mijlocul mesei un prosop/stergar verde sau orice altceva care sa imite iarba, peste care asterne lalele, oua infasurate in panglici si cosulete rustice, in care sa pui diverse bunatati.

Vopseste ouale inspirandu-te din culoarea si veselia narciselor. Fa liniute, buline si alte desene galbene pe oua. Efectul va fi cat se poate de amuzant.

Floarea din imagine este inselatoare, caci ea nu este vie, ci ascunde intre petalele sale de hartie o bomboana delicioasa. Mai mult decat atat, solul nu este altceva decat o prajitura de ciocolata.

Ai nevoie de cateva suporturi traditionale de oua, o vopsea pastelata, nu foarte evidenta, si cateva abtibilduri in forme spiralate sau buclate.

Daca ai un ghiveci absolut comun, decoreaza-l cu pensula, facandu-i niste buline de diferite culori, pune putina iarba si niste flori de margaritar si 3-4 oua. Efectul va fi total!

Parca nici nu mai trebuie sa vopsesti ouale daca ele sunt atat de frumos invaluite de flori, precum in cosul de mai jos.

Ce poate fi mai simplu decat un pahar ingust de sticla, o gerbera cu tulpina scurta, indeajuns doar cat sa poata sa absoarba apa, si o lumanare pusa deasupra ei? Acest mic aranjament va arata incredibil de frumos si va da un aer de prospetime mesei.

Ai nevoie de cosulete precum cuiburile pasarilor, narcise cu tot cu radacina si oua. Pastreaza restul nuantelor neutre, de preferinta deschise.

Daca vrei ca fiecare invitat sa se simta special, poti incondeia ouale scriind frumos initialele prietenilor tai pe ele. Fie ca iti incerci tu maiestria sau alegi niste colaje pe care sa le lipesti, cei de la masa vor simti ca ti-ai facut timp pentru fiecare in parte. In plus, e si util, pentru ca fiecare va sti care este locul sau la masa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
#aranjamente masa Paste, #aranjamente flori masa Paste, #decorare masa festiva Paste , #decoratiuni interioare