Biroul tau sic de acasa (Galerie foto)

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 13:24
5795 citiri
Biroul tau sic de acasa (Galerie foto)

A lucra de acasa e un trend din ce in ce mai imbratisat in lume, si in Romania. Nu e simplu, insa, sa armonizezi mediul de lucru cu cel perceput in ansambu ca fiind unul destinat relaxarii.

De aceea Oddee vine cu cateva idei care sa te ajute sa-ti construiesti biroul in care sa te organizezi la maximum sau sa-ti pui la lucru creativitatea, fara sa te atraga patul sau bucataria.

E de ajuns o jumatate de cabina de autobuz pentru ca in ea sa-ti asezi biroul perfect, dotat cu tot ce ai nevoie in munca ta.

Poti sa-ti faci biroul perfect in curte, la aer, daca se intampla sa ai un petic de pamant. Pe langa birou, poti sa-ti asezi un fotoliu relaxant si chiar o statueta care sa te inspire.

Poti avea oaza ta de liniste chiar intr-o... debara, daca apartamentul in care locuiesti este unul mic. Ai deschis usile, ai asezat scaunul cu spatar si ideile deja au unda verde sa te inunde.

Daca locuiesti singur in apartament, iar acesta nu e prea generos cu spatiul, insa se intampla ca baia ta sa fie una de dimensiuni neobisnuite, poti sa-ti stabilesti cartierul general... la toaleta. Cea care propune o astfel de organizare a spatiului este chiar o arhitecta, Elizabeth Roberts, care incearca sa te convinga ca o astfel de abordare poate fi chiar un avantaj daca esti un fan al bailor lungi.

Poate cel mai imbietor birou e cel care-ti permite sa te joci cu talpile in nisip in timp ce lucrezi. Asa ceva e posibil si poate fi realizat chiar de tine, cu un pic de efort.

Poti lucra de pe balcon sau de pe terasa, daca reusesti sa gasesti online un astfel de suport, in care incape nu doar laptopul, ci si un pahar cu orice te simuleaza mental, ba chiar si un ghiveci de flori, pentru oxigenarea creierului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#amenajare birou acasa idei, #amenajare birou acasa poze, #birou acasa imagini, #birou neconventional acasa , #decoratiuni interioare